Chinuită de dureri în zona intimă, o bonă de 19 ani a descoperit ceva incredibil despre propriul corp: „Acum știu la ce să mă aștept…”

Redactor:
Gandul
Chinuită de dureri în zona intimă, o bonă de 19 ani a descoperit ceva incredibil despre propriul corp: „Acum știu la ce să mă aștept…”
O tânără de 19 ani, care lucrează ca babysitter, a descoperit că are două vagine, două cervixuri și două utere, după ce și-a început viața sexuală alături de iubitul ei.

Molly-Rose Taylor, în vârstă de 19 ani, a declarat că doctorii nu au luat-o în seamă, inițial, după ce s-a plâns de dureri în timpul ciclului menstrual, scrie mirror.co.uk.

Femeia lucrează ca babysitter și a suferit de dureri îngrozitoare în timpul ciculului, încă de la vârsta de nouă ani, din cauza cărora delira și leșina des.

Molly a fost diagnosticată eronat de patru ori și mai mulți doctori nu au reușit să descopere peretele de țesut de doi centimetri, care se întinde vertical în zona vaginului ei, ca un sept longitudinal – fenomen ce determină ca tânăra să aibă două organe genitale.

După cinci ani de chinuri, Molly-Rose a început să se documenteze online și a descoperit lucruri noi despre afecțiunea ei, care se numește uterus didelphys.

În august 2017, Molly a suferit o operație pentru înlăturarea septului longitudinal, la University College of London Hospital.

Aceasta spune însă că medicii i-ar face mai mult rău decât bine, dacă ar îndepărta definitiv unul din organele ei de reproducere.

„Chiar dacă prezint un risc ridicat de avort, măcar acum știu la ce să mă aștept. Încerc să nu mă las copleșită de situație, să trec această provocare. Dacă nu aș fi fost încăpățânată, nu aș fi aflat nimic și vorbesc despre aceste lucruri pentru a le informa pe fetele și femeile care trec printr-o situație similară”, a declarat tânăra cu două vagine.

foto: captură

×
Inchide