Chitaristul unei celebre formații a luat foc pe scenă. Concertul a fost întrerupt imediat

Publicat: 16/06/2015, 19:28

Chitaristul trupei australiene 5 Seconds of Summer, Michael Clifford, a suferit un accident, sâmbătă, în timpul unui concert susținut pe Wembley Arena din Londra. Artistul în vârstă de 19 ani s-a apropiat prea mult de efectele pirothenice de pe scenă, iar părul i-a luat foc, relatează CNN.

Imediat după incident spectacolul a fost întrerupt, ceilalți membri ai formației anunțând că Michael este rănit. Acesta din urmă a fost transportat la spital, unde medicii i-au acordat îngrijiri.

Ulterior, Michael Clifford a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apărea bandajat pe jumătate din față, precizând, însă, că starea lui de sănătate este bună.

„Sunt ok. Mulțumesc tuturor celor care s-au îngrijorat pentru mine”, a scris el.

FOTO: Instagram//Michael Clifford

De asemenea, impresarul trupei, Erin Cooney, a precizat că artistul „se recuperează bine”, grație medicilor care s-au ocupat de el.

„Michael și formația vor să mulțumească tuturor fanilor și celor care au transmis gândurile lor bune și în special publicului de la concertul respectiv, care a dat dovadă de multă înțelegere”, a afirmat acesta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase