Chris Brown, mărturisiri tulburătoare despre noaptea în care a bătut-o pe Rihanna: Am lovit-o cu pumnul și i-am spart buza. Când am văzut ce am făcut am fost șocat

Chris Brown, mărturisiri tulburătoare despre noaptea în care a bătut-o pe Rihanna: Am lovit-o cu pumnul și i-am spart buza. Când am văzut ce am făcut am fost șocat
Publicat: 17/08/2017, 09:58

În documentarul numit „Chris Brown: Bine ai venit în viața mea” artistul susține că relația lor a început să se degradeze după ce a recunoscut că a înșelat-o pe cântăreață cu o fostă angajată, transmite BBC. După ce i-a mărturisit Rihannei infidelitatea sa, atitudinea acesteia s-ar fi schimbat radical, Brown declarând că aceasta „îl ura”, iar relația lor a devenit foarte volatilă.

„Nu-i mai păsa, pur și simplu nu mai avea încredere în mine deloc. Din acel punct, pur și simplu am intrat pe o pantă descendentă pentru că au apărut numai certuri, verbale și fizice. Ne certam întruna. Ea mă lovea, o loveam și eu. Nu era în regulă”, a mărturisit cântărețul.

În acea seară, Rihanna a zărit-o la petrecere pe femeia cu care Chris Brown avusese o aventură, apoi a găsit un mesaj de la ea pe telefonul său, lucru care a dus la cearta din mașină. „Îmi amintesc că încerca să mă lovească, era doar supărată. Apoi eu am lovit-o cu adevărat, cu pumnul, și i-am spart buza. Când am văzut ce am făcut am fost șocat. De ce am lovit-o? Apoi mi-a scuipat în față sânge și m-a înfuriat și mai rău. În mașină a fost o adevărată luptă”, își amintește Chris Brown.

Artistul spune că a tras pe dreapta, iar Rihanna s-a dus singură acasă. Despre fotografia apărută în presă, Brown spune că nici acum nu-i vine să creadă: „Mă uit la poza aceea și mă gândesc: ‘Frate, ăsta nu sunt eu’. Mă urăsc și până în ziua de azi. O să mă bântuie pentru totdeauna”.