Chris Brown s-a bătut în avion cu bodyguardul său, pe care l-a „abandonat” în Insulele Bermude

Chris Brown s-a bătut în avion cu bodyguardul său, pe care l-a abandonat în Insulele Bermude
Publicat: 08/03/2013, 15:46
Actualizat: 25/06/2013, 21:03

Rapperul american Chris Brown a avut o altercație cu unul dintre bodyguarzii lui, pe care l-a „abandonat” apoi în Insulele Bermude, unde avionul său personal a făcut o escală, în drumul de întoarcere spre Statele Unite, informează dailymail.co.uk.

Controversatul rapper l-a abandonat pe Big Pat, care i-a fost bodyguard vreme de mulți ani, în Insulele Bermude, unde avionul său personal a făcut o escală, miercuri.

Un angajat al aeroportului a declarat pentru publicația The Bermuda Sun: „Nu cunosc toate detaliile despre toate faptele care s-au petrecut în avion. S-a petrecut ceva după ce avionul a aterizat pentru a face plinul și pentru verificările tehnice, cu puțin timp înainte ca ei să se pregătească să plece din nou”.

„Apoi, s-a produs ceva. Bodyguardul Big Pat a coborât primul. Stătea afară și vorbea cu pilotul. Apoi Chris Brown și un alt bărbat au coborât. Au intrat la serviciul de Vamă. Apoi au ieșit pentru a fuma o țigară. Bodyguardul a intrat în clădire și a spus că el nu va mai urca în acel avion”, a adăugat aceeași sursă.

Bodyguardul a spus personalului de la aeroport că a avut „o altercație” cu Chris Brown. Big Pat a fost nevoit să se întoarcă la New York la bordul unui avion al companiei Jet Blue, după ce Chris Brown l-a dat afară din avionul său privat.

Rapperul american, în vârstă de 23 de ani, a făcut acea escală în drumul său spre Statele Unite, venind din Ghana, unde susținuse un concert marți seară.

Big Pat este bodyguardul care i-a fost alături lui Chris Brown vreme de mulți ani, calmându-i de multe ori accesele de furie și chiar încasând o sticlă în cap în timpul bătăii dintre Brown și rivalul său Drake, în iunie 2012, într-un club din New York.

Miercuri seară, Chris Brown s-a aflat în centrul unei noi controverse, după ce a amenințat un valet din parcarea unui club de bowling din Los Angeles din cauza unei taxe de 10 dolari.

Potrivit unei înregistrări video postate pe site-ul TMZ.com, Chris Brown părea extrem de enervat: „Dă-mi dracului cheile înapoi! Ai dracu’ 10 dolari! Dă-mi cheile! Vom face praf acest club. Îți promit asta!”.

O sursă din anturajul rapperului susține că artistul s-a enervat foarte tare din cauza faptului că s-a simțit „jecmănit”.

Ceilalți clienți ai clubului de bowling PINZ din Los Angeles erau taxați doar cu 5 dolari de angajații care le parcau automobilele, însă Brown s-a simțit jecmănit, din cauza celebrității sale, atunci când i s-au cerut 10 dolari pentru taxa de parcare. „S-a enervat din cauza unui principiu, nu a sumei în sine”, a precizat un prieten al cântărețului.

Potrivit TMZ.com, starul a plecat de la acel club, dar nu se știe deocamdată dacă a plătit sau nu taxa de parcare.

La doar câteva ore după aceea, Chris Brown a blocat o linie de circulație din apropiere de La Brea Boulevard și Hollywood Boulevard cu automobilul său Dodge Viper.

Potrivit X17 Online, poliția s-a apropiat de vehicul și a constatat că acesta era gol. Chris Brown a apărut după o vreme, ieșind din clubul de noapte Emerson, și a discutat cu polițiștii, care i-au permis apoi să plece, fără să îl amendeze.

Chris Brown a pledat vinovat în 2009, la tribunal, în momentul în care procuratura l-a acuzat că a lovit-o și bătut-o pe Rihanna. Rapperul a fost condamnat la muncă în folosul comunității, a fost obligat să urmeze cursuri de controlare a acceselor de furie, a primit un ordin de restricție și se află încă în perioada de libertate condiționată.

Chris Brown este autorul pieselor de succes „Kiss Kiss” și „Run It”. Cel mai recent album al său se intitulează „Fortune” și a fost lansat în iunie 2012. Materialul discografic este nominalizat la ediția de anul acesta a Premiilor Grammy.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Pericolul din micii de 1 Mai! ANPC trage un semnal de alamă: „Aveți grijă la...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Lumière și Revoluția Cinematografică