Cinci lucruri care te ajută să ai un zâmbet strălucitor

Cinci lucruri care te ajută să ai un zâmbet strălucitor
Publicat: 06/01/2014, 19:30
Actualizat: 07/09/2019, 02:31

Un zâmbet strălucitor se poate obține și fără o vizită la dentist care te poate costa chiar și câteva mii de lei. Un efect similar se poate obține și utilizând ața dentară și câteva trucuri simple, scrie sfatulparintilor.ro.

Mai jos, cinci lucruri care te ajută ai un zâmbet de milioane.

1. Căpșunile te pot ajuta să ai cu zâmbet strălucitor.

Vitamina C conținută de căpșuni ajută la eliminarea tartrului. Pentru a-ți asigura un zâmbet strălucitor, zdrobește, de mai multe ori pe săptămână, câteva căpșuni și perie dinții cu ele.

2. Ața dentară este mai importantă decât periatul.

Ața dentară poate fi considerată chiar mai imporantă decât periatul dinților dacă îți dorești un zâmbet care să atragă cât mai multe priviri. Cu ajutorul ei poți înlătura rapid resturile de alimente dintre dinți, iar astfel dantura va părea mai albă.

3. Bicarbonatul de sodiu face dinții mai strălucitori.

Poți obține un zâmbet mai alb dacă folosești o dată pe săptămână, după periaj, o soluție de bicarbonat de sodiu cu lămâie.

4. Acidul din fructe și din legume albește dinții.

Consumul de fructe tari și de legume ajută la eliminarea resturilor alimentare, la albirea danturii și la distrugerea bacteriilor.

5. Folosește un pai pentru a-ți păstra zâmbetul strălucitor.

Pentru a limita cât mai mult expunerea dinților la băuturi care pot afecta culoarea dinților, precum ceaiul, vinul sau cafeaua, folosește un pai atunci când le consumi.