Clipe de coșmar pentru un zilier luat de o femeie acasă pentru a-l ajuta pe soțul ei la o treabă. Victima a trecut prin clipe de coșmar sub amenințarea armei

Redactor:
Gandul
Clipe de coșmar pentru un zilier luat de o femeie acasă pentru a-l ajuta pe soțul ei la o treabă. Victima a trecut prin clipe de coșmar sub amenințarea armei
Un cuplu din statul american Arizona este acuzat că a forțat un angajat al unui magazin să întrețină relații sexuale cu femeia sub amenințarea armei.

Brenda Acuna-Aguero l-a abordat pe bărbat, un mexican care lucrează cu ziua la un magazin Home Depot, și i-a spus că dorește să îl plătească pentru a-l ajuta pe soțul ei să mute câteva lucruri acasă. Ajuns la locuința celor doi, bărbatul a fost forțat de soțul acesteia, sub amenințarea unei arme de asalt, să întrețină relații sexuale cu femeia, potrivit publicației Law & Crime.

Soțul femeii, Jorge Francisco Murrieta-Valenzuela, a făcut poze și înregistrat actul sexual cu un telefon.

După aceea, cei doi i-au luat victimei viza și permisul de conducere. Mai mult, i-au cerut lucrătorului să le dea datele de contact ale soției lui și l-au amenințat că, dacă nu va face ce îi vor cere, îi vor trimite femeii materialele compromițătoare.

Cei doi i-au cerut bărbatului să revină a doua zi pentru o nouă partidă de sex, de această dată cu Viagra. Lucrătorul a mers la poliție, iar cei doi i-au trimis imaginile soției victimei, aflată în Mexic.

Jorge Francisco Murrieta-Valenzuela și Brenda Acuna-Aguero

Poliția a confirmat cele spuse de victimă, după ce i-a interogat pe cei doi suspecți și a confiscat un telefon în care se găseau imagini și clipuri video cu incidentul.

Pe același dispozitiv au fost găsite imagini cu un alt bărbat obligat să facă sex cu Acuna-Aguero, dar deocamdată poliția nu l-a identificat.

 

Inchide