Cocaină și sex pentru un angajat hărțuit de colegi. A cheltuit într-o singură noapte 150.000 lire sterline, alături de zece prostituate

Redactor:
Silviu Bănilă
Un contabil ridiculizat de colegi a cheltuit 150.000 lire sterline, sumă furată de la angajatorul său, într-o singură noapte, în care a băut și s-a distrat alături de zece prostituate.

Darren Carvill, în vârstă de 38 de ani, care locuia cu părinții în Maidstone, Kent, Marea Britanie, a dorit să plece din firma la care lucra „într-un mare stil”, după ce a realizat că escrocheriile sale vor fi descoperite, scrie dailystar.co.uk.

Tocilarul ciudat a cheltuit mulți bani pe cocaină și sex cu prostituate, înainte de a se întoarce cu trenul, în jurul orei 9 dimineața, în casa părinților săi.

Carvill a furat 262.000 lire sterline de la Mr Clutch, o firmă din domeniul auto din Rochester – după ce a devenit dependent de prostituate și cocaină.

După ce a descoperit că va fi prins, Carvill a cheltuit 150.000 lire sterline într-o singură noapte, participând la o petrecere exclusivistă din Londra.

„A mers într-un club denumit Platinum Lace. I s-a oferit acces la petrecerea privată. A mers într-o cameră cu trei prostituate, alături de care a băut șampanie și a tras cocaină. La finele nopții, avea alături de el nouă sau zece prostituate”, a declarat o sursă apropiată cazului.

Ulterior, bărbatul supărat pe colegi a recunoscut toate cele 18 capete de acuzare pentru fraudă și a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare, de către Curtea Coroanei din Maidstone.

Acțiunile sale au dus la falimentarea angajatorului, care a fost nevoit să-și țină angajații neplătiți timp de cinci luni.

Alfdred Abdulla, unul dintre șefii companiei Mr Clutch, a declarat: „Din cauza faptelor sale, nu mi-am plătit doi furnizori, timp de două luni. Taxele nu au fost plătite la timp”.

Avocatul James Ross a declarat că escrocul ducea o viață foarte nefericită. „A fost ironizat dintotdeauna. A suferit o cădere psihică, nu are încredere în el. A zis că șefii săi s-au purtat foarte frumos, dar unii dintre colegi l-au ridiculizat și a ajuns într-un impas psihic”.

foto: Facebook Darren Carvill

 

Inchide