CONCERT DEPECHE MODE. Ce au cerut membrii trupei pentru show-ul de la București

CONCERT DEPECHE MODE. Ce au cerut membrii trupei pentru show-ul de la București
Publicat: 10/05/2013, 19:40
Actualizat: 30/09/2018, 03:37

Show-ul pe care Depeche Mode îl va susține la București, pe 15 mai, înseamnă o desfășurare de forțe impresionantă, echipamentul necesar pentru producție urmând să fie adus în România cu 12 camioane și 5 autocare, iar artiștii vor avea în culise o bucătărie de 560 de metri pătrați, informează Emagic.

În doar câteva zile, fanii uneia dintre cele mai iubite trupe de muzică electronică din istorie vor avea șansa de a-și reîntâlni idolii în cadrul unui show cu adevărat impresionant. Considerat drept unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, concertul formației Depeche Mode se va bucura de o producție extraordinară, peste 2.000 de persoane fiind implicate în organizarea spectacolului ce va avea loc miercuri, la Arena Națională.

Concertul trupei Depeche Mode se anunță a fi cu adevărat spectaculos, întreaga producție a evenimentului ce marchează cea de-a doua vizită a trioului legendar în România bucurându-se de o desfășurare de forțe impresionantă. În ziua evenimentului, pe Arena Națională vor lucra peste 2.000 de oameni: echipa de producție, barmani, plasatori, agenți de pază și tehnicieni, atât din România, cât și din țări precum Polonia, Ungaria, Turcia, Austria și Germania. Întreaga producție a show-ului va sosi în România cu 12 tiruri și 5 autocare, numai staff-ul trupei reunind peste 120 de persoane. De altfel, întreaga zonă de culise a Arenei Naționale va fi amenajată pentru a putea primi un număr cât mai mare de oameni. Nu mai puțin de 6 cabine vor fi pregătite exclusiv pentru membrii trupei și apropiații lor, acestora adăugându-se o zonă specială pentru garderobă, o cameră de zi și alte două lounge-uri, plus două birouri de producție, pentru decorarea acestora utilizându-se 12 canapele, 24 de măsuțe de cafea și alte 96 de scaune.

În backstage vor mai fi amenajate o sală de mese, dar și o bucătărie de 560 de metri pătrați, fiind deja știut că cei trei membri Depeche Mode călătoresc peste tot alături de bucătarul personal, care supraveghează atent întregul meniu. Cumpărăturile se fac în fiecare dimineață, fiind vizate alimentele proaspete, organice, pregătite apoi în două cuptoare speciale, cu convecție, pe care staff-ul trupei le transportă peste tot, în fiecare nouă destinație a turneului. La cererea expresă a membrilor trupei, în backstage vor fi amplasate și două mașini de făcut gheață, una pentru cuburi, iar cealaltă pentru fulgi, care vor funcționa pe toata durata vizitei lor.

Deși călătoresc foarte mult, iar programul lor este foarte încărcat, Dave Gahan, Martin Gore și Andy Fletcher vor să fie mereu la curent cu știrile, de aceea insistă ca din cabinele lor să nu lipsească televiziunea prin satelit, conexiunea la internet, dar și câteva ziare locale și patru publicații englezești. În funcție de timpul liber pe care îl vor avea la dispoziție, membrii trupei voi vizita și centrul Bucureștiului, de care s-au arătat foarte încântați, după ce l-au admirat în mai multe articole și fotografii postate online.

Accesul în incinta zonei de spectacol, miercuri, se va face începând cu ora 17.00. Ultimele bilete se mai găsesc în rețeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului. Luni și marți, bilete vor fi disponibile și la casa de bilete a Arenei Naționale, din Bulevardul Basarabia 37-39, între orele 10.00-18.00, urmând ca miercuri, aceasta să fie deschisă în intervalul 10.00 – 15.00. În ziua evenimentului vor funcționa și casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin și Strada Maior Coravu, între orele 10.00 și 21.00.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase