CONCERT DEPECHE MODE. Formația cântă la București pe o scenă unică în lume

CONCERT DEPECHE MODE. Formația cântă la București pe o scenă unică în lume
Publicat: 13/05/2013, 12:50
Actualizat: 04/02/2019, 12:47

Scena pe care Depeche Mode va concerta la București va avea un design special, unic în lume, bazat pe elemente vizuale impresionante, întregul concept scenografic fiind gândit de celebrul Anton Corbijn, responsabil pentru designul și fotografiile albumului „Delta Machine”, potrivit Emagic.

Concertul organizat de Emagic va avea loc miercuri, pe Arena Națională din București. Celebri pentru show-urile live spectaculoase, Dave Gahan, Martin Gore și Andy Fletcher nu își vor dezamăgi fanii nici de această dată, scena, a cărei construcție a început deja pe Arena Națională din București, fiind una cu adevărat specială, unică în lume. Designul inovator a fost gândit de Anton Corbijn și are la bază elementele grafice care se regăsesc și în noua identitate vizuală a trupei. Practic, logoul Depeche Mode a fost sursa de inspirație pentru uriașele ecrane de proiecție ce vor asigura un spectacol video impresionant. De altfel, echipa de producție a trupei va veni cu propriile instalații de sunet și lumini, peste 700 de kilowați asigurând reușita unui show electrizant.

Scena a fost transportată din Germania cu ajutorul a opt tiruri, pentru asamblarea sa fiind necesare trei zile și o echipă de peste 140 de tehnicieni. Aceștia vor avea la dispoziție patru motostivuitoare și o macara de 60 de tone pentru a putea ridica întreaga construcție, care măsoară 21 de metri în deschidere și 15 metri în adâncime. Podiumul se află la o înălțime de 2,4 metri, acoperișul fiind montat la 15,5 metri față de sol.

Cel mai așteptat eveniment al sezonului va avea loc miercuri, pe Arena Națională, accesul publicului fiind posibil începând cu ora 17.00, la toate cele trei intrări amenajate, pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu și strada Pierre de Coubertin. În jurul orei 19.45 va începe concertul trupei FOX, urmat de show-ul Depeche Mode.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml și deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi, mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine de ploaie. Organizatorii atenționeaza publicul asupra faptului că în timpul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate.

În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în acest loc.

Programat pe 15 mai, concertul de la București este cel de-al cincilea show din cadrul turneului de promovare a albumului „Delta Machine”, după cele de la Nisa (4 mai), Tel Aviv (7 mai), Atena (10 mai) și Sofia (12 mai).

Ultimele bilete pentru concertul de la București se mai găsesc pe www.Myticket.ro, în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului. Luni și marți, vor fi disponibile tichete și la casa de bilete din Bulevardul Basarabia nr. 37-39, între orele 10.00-18.00, urmând ca miercuri, aceasta să fie deschisă în intervalul 10.00 – 15.00. În ziua evenimentului vor funcționa și casele de bilete din Bulevardul Pierre de Cobertin și Strada Maior Coravu, între orele 10.00 și 21.00. Biletele mai pot fi achiziționate la prețuri cuprinse între 145 și 320 de lei, singurele locuri rămase disponibile fiind în tribune și peluză.

Biletul achiziționat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou. Organizatorii nu încurajează prezența copiilor la astfel de concerte, din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă părinții aleg să vină alături de cei mici la eveniment, aceștia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de următoarele informații: posesorii de bilete în zonele gazon B, tribuna 1 vest și tribuna oficială vor avea acces pe la intrarea din strada Maior Coravu; posesorii de bilete în zona gazon A vor avea acces pe la intrarea din strada Pierre de Coubertin; posesorii de bilete în zona tribuna 2 est și peluza sud vor avea acces pe la intrarea din bulevardul Basarabia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
Cine este Mihaela, tânăra de 24 de ani care s-a aruncat în gol de la...
De ce trebuie să țină cont seniorii atunci când vine vorba de majorarea pensiilor. Află...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Un râs îngropat alături de patru câini, datând din Epoca Romană, îi nedumerește pe arheologi