CONCERT „I Love the 90s” în Capitală. Printre invitați: No Mercy, Snap, Culture Beat și Animal X

CONCERT I Love the 90s în Capitală. Printre invitați: No Mercy, Snap, Culture Beat și Animal X
Publicat: 02/11/2012, 13:45
Actualizat: 26/03/2019, 03:21

No Mercy, Snap, London Beat, C&C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat și Robin S, dar și Delia și Animal X vor cânta în cadrul evenimentului „I Love the 90s!”, care se va desfășura pe 21 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Polivalentă din București, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Organizatorii promit o seară incendiară, care va transforma Sala Polivalentă într-un uriaș ring de dans, animat de lumini și lasere, dar și de concursuri cu premii surpriză. Evenimentul îl va avea ca MC pe George Vintilă.

Biletele la „I Love the 90s” vor fi disponibile la următoarele prețuri și categorii: VIP – 300 de lei, categoria I – 175 de lei, categoria a II-a – 100 de lei, categoria a III-a – 75 de lei și vor putea fi achiziționate începând de vineri de la casele de bilete ale Sălii Palatului, Teatrului Național de Operetă „Ion Dacian”, Teatrului Național București, Teatrului de Comedie București, din magazinul Unirea – parter, stația de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro, precum și online, la www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.MyTicket.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro.

„I Love the 90’s” este un eveniment marca SmarT eVents, susținut de MTV, ProFM, ProTV Magazin, Shark Energy Drink, The ONE, InStyle, apropo.ro, The Vintage Pub, Anaconda Security, Paradigma Group, Travel Solutions, și este produs în parteneriat cu Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film „Dracula”. Evenimentul este înscris în proiectul național CIADO „Muzica Anti Drog” 2012.

„Chiar dacă este un eveniment cu o rețetă europeană, nu poate fi naturalizat decât dacă îi adăugăm și câteva ingrediente românești! Dintre trupele de succes de la sfârșitul anilor 90, Delia și Animal X au fost preferații noștri pentru aceasta ediție! Sperăm ca la edițiile următoare să atragem mai mulți dintre cei care erau în topuri în acea perioadă”, declară Anca Rebegea, managing partner Smart Events.

London Beat și-au început cariera în Olanda, odată cu succesul piesei „There’s a Beat Going On”. Cel mai mare hit, „I’ve Been Thinking About You”, a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100 și în topurile Hot Dance Music/Club Play în 1991.

No Mercy au debutat în 1996 cu un album care a dat două hituri de Top Billboard: „Where Do You Go” (locul 5) și „Please Don t Go” (locul 21). Cu remake-ul lor după piesa „Kiss You All Over” au ocupat primul loc în Hot Dance Club Play în 1998.

C&C Music Factory reprezintă unul dintre numele dominante în topurile de muzică dance ale anului 1991 și o prezență cerută pe ringurile de dans cu piese precum „Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)”, „Here We Go”, „Things That Make You Go Hmmmm…”.

Culture Beat – o trupă care revine cu plăcere în România, la fel ca și celelalte – a cunoscut succesul în 1993, odată cu lansarea single-ului „Mr.Vain”. Ulterior single-urile „Got to Get It” și „Anything” au devenit hit-uri pan-europene. „Serenity”, cel de-al doilea album, le-a adus un premiu ECHO pentru a fi cea mai bună apariție germană.

Snap!, cea mai de succes trupă dance germană din istorie, a cântat și în deschiderea concertui pe care Michael Jackson l-a susținut în 1992 la București. Cu binecunoscuta piesă „The Power” numele de Snap! a devenit, practic peste noapte, o marcă a calității pentru muzica dance de top, confirmată de piesele care i-au urmat – „Oops Up”, „Cult Of Snap” și „Mary Had A Little Boy”.

ICE MC a dat lovitura în 1989, cu piesa „Easy”, care a ajuns până pe locul 5 în topurile europene și a fost un success răsunător în Africa de Sud. „Ice N’ Green” este cel mai bine vândut album și inlcude cu trei hituri: „Take Away The Colour” (1993), „Think About The Way” și „It’s A Rainy Day” (ambele 1994). În piesele compuse de el între 1989 și 1995, vocea feminină a fost asigurată de Alexia.

Fragma este o trupă înființată în 1998 de frații Dirk și Marco Duderstadt. „Toca Me”, primul single, a ajuns pe primul loc în mai multe topuri din lume și locul 11 în topul single-urilor din Marea Britanie.

Robin S a fost o „abonată” a primelor poziții ale topurilor în anii 90. Primul ei single, „Show Me Love” a ajuns pe primul loc în Hot Dance Music/ Club Play și în Hot Dance Singles Sales și pe locul 5 în Billboard Hot 100.

Animal X este prima trupă românească premiată la MTV Europe Music Awards. Are peste 10 ani de experiență scenică, 8 albume de studio și hit-uri printre care: „N-am crezut”, „Pentru ea”, „Mai mult ca oricând”, „Să pot ierta”, „Băieți derbedei”, „Balada”, „Nisip purtat de vânt”. Cel mai nou single se intulează „Doar tu și eu” și a fost lansat în 2012.

Delia a cunoscut succesul în calitate de membră a trupei N&D. Începând cu 2003, s-a consacrat unei cariere muzicale solo. Este absolventă a liceului de muzică „Dinu Lipatti”, unde a studiat flaut și pian.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri...
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era...
Prințul Harry și Meghan Markle, probleme grave cu legea! Ducii de Sussex nu și-au plătit...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
Crima din Crângaşi, produsă din cauza unui Like dat pe Facebook. Victima încercase să îşi...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Un bărbat a atacat cu un cuțit mai mulți oameni, în plină stradă! Unde s-a...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?
Iată cine este bărbatul ce l-a împuşcat pe premierul slovac. Este membru al Societăţii Scriitorilor...
Nouă ERUPȚIE COLOSALĂ pe Soare! S-a VĂZUT tocmai din...
Halep a RENUNȚAT. Anunțul dureros făcut de marea sportivă: Va fi greu acum
Simona Halep și Milionarul Dorin Mateiu. Relația Secretă care uimește România
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
"Povestesc cu rușine". Ce i-a transmis Daniel Balaciu din închisoare Danei Roba?! Conversațiile telefonice surprinzătoare
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau...
Proteinele din sânge ar putea prezice cancerul cu 7 ani înainte de diagnostic
×