Concertul Richi e Poveri de la București nu va mai avea loc pe 26 februarie. Fiul unuia dintre soliști, mort „în condiții suspecte”

Redactor:
Mihai Schiau
Concertul Richi e Poveri de la București nu va mai avea loc pe 26 februarie. Fiul unuia dintre soliști, mort „în condiții suspecte”
Mort în condiții suspecte

Concertul Richi e Poveri de la București, programat pentru 26 februarie la Sala Palatului, s-a amânat pentru 16 martie. Motivul: fiul solistului Franco Gatti a murit, iar în această săptămână are loc înmormântarea.

Fiul lui Franco Gatti, în vârstă de 23 de ani, a fost găsit mort în condiții suspecte, săptămâna trecută, în apartamentul său din Genova. Cauza decesului este investigată de autorități.

Una dintre cele mai faimoase formații pop italiene, Ricchi e Poveri a lansat de-a lungul carierei sale 19 albume de studio, care s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare.

Formația a fost înființată în 1967 de Franco Gatti, Angela Brambati, Angelo Sotgiu și Marina Occhiena. Prima lor apariție publică a avut loc în 1968, iar începând cu anul 1970 Ricchi e Poveri a participat de câteva ori la Sanremo Music Festival. Totodată, Ricchi e Poveri a reprezentat Italia la competiția Eurovision, în 1978, cu piesa „Questo Amore”.

În 1981, Marina Occhiena a părăsit trupa.

Ricchi e Poveri a cunoscut succesul cu melodii ca: „Mamma Maria”, „Se m’innamoro”, „Made in Italy”, „M’innamoro di te” și „Che sarà„.

Inchide