• Publicat:
Magazin

Corpul lui MICHAEL JACKSON ar putea fi EXHUMAT, pentru recoltarea de probe ADN, în urma scandalurilor sexuale

Corpul lui MICHAEL JACKSON ar putea fi EXHUMAT, pentru recoltarea de probe ADN, în urma scandalurilor sexuale
Rămășițele pământești ale lui Michael Jackson ar putea fi exhumate pentru a se dovedi că megastarul a abuzat mai mulți copii.

11 noi victime au declarat că Michael Jackson le-a abuzat, informează The Daily Star. Acestea consideră că probele ADN ar putea arăta că Jacko, care a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani, a fost un „pedofil în serie, care a abuzat copii foarte mici, cu handicap sau în faza terminală a unei boli, timp de trei decenii”.

„Cel puțin 11 noi victime care susțin că a fost molestate și chiar violate de Jackson, pe când aveau între 7-14 ani – se află pe listă și numărul lor este în creștere”, a declarat o sursă pentru Radar.

„Probele ADN prelevate de pe osemintele lui Michael Jackson ar putea dovedi că spun adevărul”.

Noile victime au ieșit cu declarații după un documentar exploziv în care apar două presupuse victime ale lui Michael.

Documentarul „Leaving Neverland”, difuzat de HBO și Channel 4 în Marea Britanie, prezintă acuzațiile lui Wade Robson și James Safechuck, care susțin că Jackson i-a molestat în copilărie.

 

Acuzatorii spun că Regele Pop a organizat o nuntă falsă, cu jurăminte și chiar i-a oferit „mirelui” un inel cu diamant.

Urmașii lui Michael Jackson au criticat dur filmul documentar de 4 ore, ca fiind „o tentativă patetică de a-l exploata pe artistul care a murit în 2009″.

„Suntem extrem de empatici cu oricare victimă a unui abuz sexual. Totuși, filmul aduce un deserviciu chiar victimelor. Pentru că în ciuda tuturor negărilor, cum că nu ar fi vorba de bani, de milioane de dolari, se pare că în 2013, atât Wade Robson, cât și James Safechuck, care sunt reprezentați de aceeași firmă de avocatură, au lansat un proces fără succes împotriva reprezentanților lui Michael”.

Investigatorii au declarat pentru Radar că urme ale pielii și unghiilor victimelor lui Jacko au rămas pe corpul acestuia. În timpul vieții, Jackson a negat în repetate rânduri că ar fi abuzat minori.

„Leaving Neverland” se referă la Domeniul Neverland din Comitatul Santa Barbara, California, unde Jackson a trăit între 1988 și 2003.

Poliția a descins în parcul de distracții în 2003, pentru a investiga acuzația potrivit căreia Jackson ar fi molestat un băiat de 13 ani.

 

Cântărețul pop a fost achitat de toate acuzațiile în 2005, după un proces intens mediatizat.

Nu este prima dată când se cere exhumarea cadavrului lui Jackson. În 2010, avocații doctorului Conrad Murray au pus la îndoială rezultatele autopsiei artistului. Potrivit legiștilor, Michael Jackson a murit în urma unei supradoze cu sedativul Propofol.

Inchide