Cum a ajuns Bogdan Mălăele să își înjure tatăl în „Funeralii fericite”

Publicat: 27/05/2013, 17:22
Actualizat: 29/07/2014, 18:24

Horațiu Mălăele joacă alături de Bogdan, fiul său cel mare, în comedia „Funeralii fericite”, din 7 iunie, pe marile ecrane. După ce a mai apărut alături de tatăl său în filmul Poker, regizat de Sergiu Nicolaescu, și în cunoscutul serial Las Fierbinți, Bogdan pare hotărât să calce pe urmele celebrului său parinte. În „Funeralii fericite”, tânărul în vârstă de 26 de ani interpretează rolul lui Vasile, un racket.

Una dintre situațiile cele mai comice din timpul filmărilor, a fost repetiția scenei în care Bogdan Mălăele, in interpretarea racketului Vasile, trebuie sa-și înjure tatăl. A ieșit una din cele mai reușite secvențe din film.

„Pentru această scenă am început să mă pregătesc cu o lună și jumătate înainte, alături de tatăl meu. Mi-a fost foarte greu să îl înjur. Atât pentru tatăl meu, cât și pentru mine filmul ‘Funeralii fericite” este un proiect extrem de important. Am stat pe platourile de filmare din prima până în ultima zi. Emoțiile au început abia atunci când am început eu să joc, primele duble fiind cele mai dificile, pentru că am simțit toți ochii ațintiți asupra mea.”, declară Bogdan cu sinceritate.

În „Funeralii fericite”, Horațiu Mălăele este Lionel, un român reîntors din Franța unde a lucrat în construcții, care luptă împotriva destinului și a propriului viitor. Când o razie duminicală îi pune pe fugă din cârciuma „La imigrantul fericit”, Lionel și cei doi prieteni ai lui descoperă că viața le-a rezervat o ultimă surpriză. Aceștia ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de țigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o țigancă să le ghicească viitorul. Distracția începe atunci când femeia le prezice data exactă a morții și modul în care vor muri.

Alături de Horațiu Mălăele și fiul său Bogdan, din distribuția comediei „Funeralii fericite” mai fac parte: Igor Caras-Romanov, Mihai Gruia Sandu, Dorina Lazăr, Alexandru Bindea, Florin Zamfirescu, Crina Semciuc și Antoaneta Zaharia.

Cea mai recentă comedie românească, „Funeralii fericite”, va avea premiera pe 7 iunie, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Brăila, Cluj, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Târgu-Mureș, Ploiești), Cinema Arta (Târgu-Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Capitol (Onești), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Twins (Ploiești).

Crima care a speriat ţara! Vedeta de pe Instagram, ucisă şi aruncată în canal. E...
'Irina e o ❗️ Prietenul lui Dragnea, prima reacţie după scandalul cu Irina Tănase
FOTO. Antonia, imagini senzuale topless! Cum s-a lăsat pozată soția lui Velea
Relațiile intime te ajută să fii mai sănătos. 10 motive să fii intim cu cineva
Bancul uluitor pe care Mitică Dragomir l-a spus soților Nicolae și Elena Ceaușescu! Când l-a...
Studiu: Omicron ar avea în componenţa sa fragmente dintr-un alt virus
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
STUDIU. Riscul de infectare cu coronavirus crește treptat după vaccinarea cu a doua doză
'Irina e o ❗️ Prietenul lui Dragnea, prima reacţie după scandalul cu Irina Tănase
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
ȘOFERUL care a MERS pe CONTRASENS în fața sediului POLIȚIEI a rămas FĂRĂ PERMIS
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Anunț ANM! Vreme rea în România
Avem restricții de Sărbători? Raed Arafat a zis clar pentru toată România
Ce se întâmplă în familia Ginei Pistol. Smiley a fost redus la tăcere. „Eu am...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Decizia surpriză luată de Bill Gates pentru România. Ţara noastră este în prim-plan