Cum au ajuns Mihaela Rădulescu și Mircea Badea la un pas de a fi iubiți

Cum au ajuns Mihaela Rădulescu și Mircea Badea la un pas de a fi iubiți
Publicat: 11/05/2013, 16:03
Actualizat: 29/07/2014, 20:52

Mihaela Rădulescu și Mircea Badea au lucrat împreună mai mulți ani la același post de televiziune, iar cei doi au fost la un pas de a deveni iubiți. Dezvăluirea a fost făcută de Mihaelei Rădulescu, care a povestit că între cei doi a existat o atracție și că a fost cât pe ce să se sarute cu Badea, care o conducea pe vremuri acasă. Toate aceste lucruri s-au întâmplat pe vremea când cei doi erau colegi la postul de televiziune Tele 7 abc în perioada 1993-1994.

Invitată, în 2007, la o emisiune a postului de radio „News FM”, Rădulescu a dezvăluit că între ea și Mircea Badea a existat o atracție evidentă, că se plăceau, el conducând-o de câteva ori acasă, și că au avut o tentativă de a săruta.

Atracția aceasta de la începutul anilor ”90 a fost inclusă și în cartea pe Mihaela Rădulescu a lansat-o în 2011. Invitată în emisiunea moderată de Dani Oțil, actualul partener de viață al Mihaelei Rădulescu, pentru a vorbi despre cartea lansată, aceasta a dezvăluit că „Mircea este un personaj din cartea mea și este iubirea vieții mele”.

Într-una din emisiunile „În gura presei”, Mircea Badea a dezbătut un material de tip paparazzi în care apărea Mihaela Rădulescu în costum de baie. „Mihaela Rădulescu arată absolut fabulos. Deci arată absolut fabulos. Dar astea nu sunt poze de paparazzi cum nu sunt eu Barack Obama. Este ședință foto mai mult decât evidentă. Aici clar a pozat, nu sunt fotografii paparazzi. Nu știu dacă s-a umblat pe ele sau nu, dar în imaginile astea Mihaela Rădulescu arată absolut senzațional”, a spus Badea în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase