Cupluri celebre care s-au despărțit după relații de peste 15 ani. GALERIE FOTO

Publicat: 22/08/2012, 18:04
Actualizat: 26/03/2019, 03:36

Cuplurile celebre sunt cele care țin primele pagini ale publicațiilor orice ar face, însă o separare a unor parteneri foarte cunoscuți este cu atât mai intens mediatizată cu cât aceștia decid să se despartă după o relație de peste 15 ani.

Publicația online huffingtonpost.com a realizat un top al unora dintre cele mai importante staruri din toate timpurile care s-au despărțit după peste 15 ani de relație.

Morgan Freeman și Myrna Colley-Lee s-au despărțit după o relație de 26 de ani.

Myrna Colle-Lee a fost cea de-a doua soție a actorului Morgan Freeman. Înainte de Myrna Colle-Lee, actorul a fost căsătorit timp de 12 ani cu Jeanette Adair Bradshaw. Întrucât nu a fost făcută publică vreo explicație pentru divorțul de Myrna Colle-Lee, este de așteptat ca cei doi să se fi separat din cauza obișnuitelor „diferențe ireconciliabile”.

Maria Shriver și Arnold Schwarzenegger s-au despărțit după 25 de ani de relație.

Cei doi s-au căsătorit pe 26 aprilie 1986, au patru copii frumoși și păreau să aibă o viață perfectă. Însă, în mai 2011, Maria Shriver și Arnold Schwarzenegger au anunțat că divorțează, după o căsnicie care a durat 25 de ani. Maria Shriver a depus actele de divorț după ce a aflat că soțul ei este tatăl copilului născut cu peste 10 ani înainte de o fostă menajeră a cuplului.

Jack Nicholson și Angelica Houston (16 ani).

Jack Nicholson a fost căsătorit cu Sandra Knight în perioada 1962 – 1968, divorțul celor doi fiind urmat de o relație de 16 ani a actorului cu Angelica Houston. Relația s-a destrămat atunci când Angelica Houston a aflat că Rebecca Broussard este însărcinată cu copilul lui Jack Nicholson. Nicholson nu și-a legalizat însă niciodată relația cu Broussard.

Harrison Ford și Mary Marquardt (15 ani)

Acesta a fost primul mariaj al lui Harrison Ford. Actorul și Mary Marquardt au fost căsătoriți în perioada 1964 – 1979 și au împreună doi copii.

Harrison Ford și Melissa Mathison (21 de ani)

Nu se poate spune că Harrison Ford nu s-a străduit să mențină o relație. El s-a căsătorit cu scenarista Melissa Mathison în 1983 și au divorțat, după 21 de ani, în 2004. Cei doi au împreună un băiat și o fată. După divorțul lor, Harrison Ford a început o relație cu actrița Calista Flockhart, starul serialului „Ally McBeal”, cu care s-a căsătorit în 2010.

Susan Sarandon și Tim Robbins (21 de ani)

El este cu 12 ani mai tânăr decât cunoscuta actriță, însă ea s-a ridicat la înălțimea așteptărilor în toți acești ani. Deși cei doi nu și-au legalizat relația, au trăit împreună timp de 21 de ani și au împreună doi fii. În aceste condiții, decizia lor de a se despărți, anunțată în 2009, a fost surprinzătoare.

Robert Redford și Lola Van Wagenen (27 de ani)

Lola Van Wagenen a devenit doamna Redford pe 9 august 1958, la Las Vegas. Ei au avut împreună patru copii, însă primul lor fiu – Scott – a murit la vârsta de doi ani și jumătate, pe 17 noiembrie 1959. Actorul și Lola Van Wagenen au divorțat în 1985. În iulie 2009, Redford s-a căsătorit cu Sibylle Szaggars.

Robin Williams și Marsha Garces (19 ani)

După ce Robin Williams a divorțat de prima lui soție, Valerie Velardi, în 1988 (cu care a avut un fiu), actorul s-a căsătorit cu bona fiului său, Marsha Garces, în 1989, când aceasta era însărcinată în câteva luni cu copilul lui. În 2008, Marsha a cerut divorțul, citând aceleași „diferențe ireconciliabile”. Williams s-a recăsătorit în 2011.

Anthony Hopkins și Jennifer Lynton (29 de ani).

Anthony Hopkins a fost căsătorit timp de cinci ani cu prima sa soție, Martha O’Brien, după care, în 1973, s-a căsătorit cu Jennifer Lynton. Cei doi au fost împreună timp de 29 de ani, până în 2002. Hopkins nu a așteptat apoi prea mult timp până s-a căsătorit din nou, în 2003, cu cea de-a treia sa soție, Stella Arroyave, comerciant de antichități. Ulterior, actorul a declarat că a cunoscut-o pe Stella în ziua în care a intrat în magazinul ei de antichități.

Danielle Steel și John Traina (17 ani)

Prolifica scriitoare de romane de dragoste a fost căsătorită de cinci ori. Cea mai longevivă relație, de 17 ani, a avut-o însă cu cel de-al patrulea ei soț, John Traina.

Clint Eastwood și Maggie Johnson (31 de ani)

Clint Eastwood a fost căsătorit cu prima sa soție, Maggie, din 1953 până în 1984. A fost o performanță pentru Maggie să stea 31 de ani alături de cel descris drept un „afemeiat” și care este tatăl a șapte copii ce provin din relațiile pe care le-a avut cu cinci femei. Eastwood s-a căsătorit în 1996 cu vedeta de televiziune Dina Ruiz și cei doi au împreună o fată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri...
Prințul Harry și Meghan Markle, probleme grave cu legea! Ducii de Sussex nu și-au plătit...
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
La 12 zile după nuntă, un tânăr din Indonezia a aflat că soția lui era...
Afacerea cu care s-au îmbogățit doi români întorși după 7 ani din Italia. Sebastian și...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
Crima din Crângaşi, produsă din cauza unui Like dat pe Facebook. Victima încercase să îşi...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Monica Pop, noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Care sunt șansele...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Volkswagen dă startul precomenzilor lui Golf GTI. Cât costă acesta?
Iată cine este bărbatul ce l-a împuşcat pe premierul slovac. Este membru al Societăţii Scriitorilor...
Nouă ERUPȚIE COLOSALĂ pe Soare! S-a VĂZUT tocmai din...
A murit un mare CAMPION mondial al României. Era o legendă în lumea întreagă
Cine s-a răzbunat pe Simona Halep. El este „iubitul” de 57 de ani
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
Val polar în România! Anunțul îngrijorător al meteorologilor
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Lavinia Pîrva, despre momentele dificile din mariajul cu Ștefan Bănică Jr.: ”A fost o perioadă...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Moșule, când e mai bine să mă însor, mai devreme sau...
(P) Iată ce monitor gaming se caută în 2024
×