Dan Negru: „Cel mai cool personaj este Iisus”

Dan Negru: Cel mai cool personaj este Iisus
Publicat: 30/04/2013, 09:29
Actualizat: 31/07/2014, 14:43

Prezentatorul de televiziune Dan Negru ține legătura cu fanii nu doar prin intermediul emisiunii sale, ci și prin blogul personal. Într-o postare de vineri, Negru le-a mărturisit internauților care este cel mai „cool” personaj la ora actuală.

Dacă cineva s-ar fi așteptat să dea vreun nume de vedetă, s-a înșelat. Prezentatorul consideră că Iisus este un personaj extrem de modern.

„Cred cu tărie că cel mai fresh și cool personaj la ora asta este Iisus. Extraordiar de modern în zilele noastre, asa cum a fost întodeauna…Cel mai cool personaj al vremurilor noastre rămâne cel care acum 2000 de ani a intrat triumfal într-un oraș unde știa că va fi umilit…”, a scris el.

Mai mult, Negru a făcut referire și la scandalurile din ultima vreme referitoare la biserici și preoți.

„”E o campanie uriașă de ponegrire a bisericii în ultima vreme, peste tot se vorbeste de averile popilor, de greșelile unora dintre ei si totul e luat la pachet cu religia. Poate biserica ar trebui să răspundă, să-și atragă oameni de p.r care sa o facă. E adevărat, Iisus a ales să apară în lume într-o iesle sărăcăcioasă și nu într-un palat, dar asta nu înseamna că palatele adunate de unii sau greșelile altora îi pot fi LUI aruncate în spate…”, a încheiat el.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase