Daniel Craig RENUNȚĂ la rolul care l-a consacrat. Cine ar putea fi următorul James Bond

Publicat: 15/02/2016, 08:52

Potrivit The Sun, citat de Daily Mail, actorul în vârstă de 47 de ani va juca în serialul Purity, care va avea 20 de episoade. Craig a interpretat timp de un deceniu rolul celebrului agent 007.

Recent, Daniel Craig a susținut că ar prefera să-și taie venele, decât să mai joace rolul lui James Bond.

La acea vreme, a fost sfătuit să „tacă din gură” și să nu compromită franciza profitabilă.

Potrivit PageSix, Craig a luat decizia de a renunța la rolul lui James Bond după dificultățile întâmpinate în timpul producției ultimului film din serie, Spectre.

„Au avut probleme cu scenariul, Craig s-a rănit pe platoul de filmare și a fost operat la genunchi, au filmat scenele de nenumărate ori”, a declarat o sursă apropiată echipei de filmare.

„Craig este pretențios, se crede mai bun decât Bond, simte că nu primește libertatea creativă de care are nevoie. De asemenea, Craig nu a avut niciun film de succes în afara francizei Bond și dă vina pe seria respectivă”, a susținut altă sursă, citată de PageSix.

Printre actorii care ar putea prelua „moștenirea” lui Bond se numără Idris Elba, Damian Lewis sau Tom Hardy. Craig are un singur mesaj pentru cel care îl va juca pe Bond în următorul film: „Don’t be s**t”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase