DANSEZ PENTRU TINE. 400 de litri de apă vor fi folosiți pentru fiecare dans în ploaie al concurenților

Publicat: 07/11/2013, 19:09
Actualizat: 29/07/2014, 20:51

O nouă ediție a emisiunii DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 14, va fi difuzată vineri, 7 noiembrie, începând cu ora 20.30, la ProTv. În emisiunea de mâine a show-ului concurenții vor fi mai senzuali ca oricând. Perechile rămase în competiție vor dansa unul dintre cele mai așteptate stiluri: dans în ploaie.

Pentru ca telespectatorii să se bucure de un spectacol pus în scenă ca la carte, în care grija pentru detalii se poate observa la fiecare pas, nu mai puțin de 400 de litri de apă vor fi folosiți pentru ca ploaia să cadă pe fiecare pereche în parte. Totodată, cei intrați în ringul visurilor vor arăta cât de bine stăpânesc tainele valsului lent, cât de energici sunt la quickstep, cât de eleganți la rumba și cât de dramatici la paso doble, în funcție de ceea ce au tras la sorți. Telespectatorii vor avea așadar iarăși parte de un spectacol de dans complex, iar duelul îi va determina pe Elena Ionescu și Freek să se înfrunte în pași de dans cu Iulia Clisu și Dima Trofim.

În ediția de mâine a emisiunii, Iulia Vântur va putea fi admirată într-o rochie spectaculoasă. Ștefan Bănică va cânta varianta acustică a piesei „Dragostea doare” (muzică și versuri Ștefan Bănică), de pe următorul album al artistului, care va apărea în curând, luna aceasta.

În noua ediție a show-ului DANSEZ PENTRU TINE vor fi prezentate două cazuri umanitare.

Surorile Cheeky Girls revin în ringul visurilor de la ProTV, unde vor dansa pentru unul dintre cazuri umanitare. „Deja suntem pline de vânătăi, ne străduim să facem totul perfect și să impresionăm telespectatorii”, au declarat Gabi și Monica, care repetă de zor pentru ca dansul lor de mâine seară să fie unul cât mai bun și pentru a atrage atenția asupra importanței pe care o au actele de caritate.

Pentru cel de-al doilea caz umanitar prezentat în emisiunea DANSEZ PENTRU TINE, în ediția de mâine, coregraful Lilian Cărăuș și fiica lui, Lana vor urca pe scenă și vor dansa. „Lana a fost foarte emoționată când a aflat pentru ce vom dansa vineri, a fost copleșită, iar acum depune mult efort, vrea ca totul să iasă cât mai bine”, a mărturisit Lilian.

Alberta Moșneguțu a venit pe lume fără mâini și fără femururi. Abandonată în spital după naștere, fetița a avut norocul să fie salvată de Viorica Pârvan, un asistent maternal, care nu i-a oferit doar toată dragostea de care avea nevoie, ci și șansa să își valorifice talentele, înscriind-o la Școala Populară de Arte, la canto și la desen. În ciuda dizabilităților, Alberta cântă la orga electronică, desenează, scrie poezii, toate acestea într-un mod foarte simplu și natural, cu ajutorul degetelor de la picioare. Anul acesta, sub numele de Lorelai, fetița și-a și lansat primele trei cărți: „Zâmbet de înger”, „Creștinarea lui Dracula în cetate” și „Eroii, iubirile mele”. Pe lângă asta, Alberta a strâns zeci de premii la concursurile de muzică, poezie și pictură, demonstrând că niciun neajuns nu poate sta în calea celui care vrea cu adevărat să exceleze.

Tot ediția de mâine a emisiunii DANSEZ PENTRU TINE aduce în scenă și visul lui Ștefan Orheanu, care își dorește cu tot sufletul să poată participa la Campionatul European de dans irlandez, care va avea loc în Cracovia. De asemenea, mai speră să se califice la Campionatul Mondial, iar asta presupune participarea la mai multe concursuri, ceea ce implică numeroase cheltuieli pentru deplasare, cazare și masă.

Ștefan și-a descoperit marea pasiune pentru dansul irlandez la vârsta de 6 ani când a văzut spectacolul Lord of the dance al lui Michael Flatley. I-a plăcut atât de mult, încât a început să învețe singur, în camera lui, mișcările pe care le vedea la marele dansator. Prima pereche de pantofi de dans irlandez a primit-o de la o mătușă, impresionată de pasiunea lui.

O nouă ediție a emisiunii DANSEZ PENTRU TINE va fi difuzată mâine, începând cu ora 20.30, la ProTv.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului