DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13. Cele mai bune momente din ediția de vineri, 23 noiembrie, în imagini

Publicat: 24/11/2012, 21:24
Actualizat: 29/07/2014, 17:43

Atmosfera din ediția de aseară a emisiunii DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, a fost una tensionată și incendiară, în același timp. Numărul concurenților rămași în show-ul de la ProTv a ajuns la patru, după ce echipa formată din Șerban de la Animal X și Valentina Hainăroșie au părăsit competiția de la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13.

Concurenții au trebuit să danseze latino și să facă striptease. Dacă la stilul de dans latino nu au lipsit unduiri senzuale, atmosfera de la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, s-a încins de-a dreptul odată cu cel de-al doilea stil de dans, striptease.

Max și Diana, colecționarii celor mai multor locuri I din edițiile precedente, au fost prima echipă condamnata la duel. Juriul a fost nemulțumit atât de salsa lor, cât și de striptease. „Mult prea rațional pentru capacitatea mea animalică de-al înțelege”, a spus Mihai Petre, cel care a continuat: „Deși am petrecut multe ore în bibliotecă, de data asta nu mi-a folosit la nimic. În seara asta vreau să văd striptease”, a spus ferm cel mai temut jurat al competiției DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, de la ProTv.

Și striptease a văzut, atât el, cât și o țară întreagă, la Roxana și George, dar, deși show-ul pus la cale de Cocuța, coregrafa celor doi, a ridicat în picioare publicul și i-a făcut pe jurații să le dea 10 pe linie, notele maxime obținute la această probă nu i-a scăpat de duel.

Cocuța a intrat în ring la finalul dansului și a sărutat-o pe Roxana. „Uau! A fost un striptease în ‘trieche” care a ieșit foarte bine”, a spus Wilmark.

Ca de obicei, și rezultatul acestui duel stă doar în puterea telespectatorilor, care, printr-un SMS trimis la 1322 sau cu un telefon pot salva perechea favorită de la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13. Cei care vor ca George și Roxana să meargă mai departe trebuie să trimită SMS la 1322 cu textul „Roxana” sau să sune la numărul de telefon 0900.760.404, iar cei care vor ca Max și Diana să continue competiția visurilor trebuie să trimita SMS la 1322 cu textul „Max” sau să sune la 0900.760.408. Ambele numere de telefon sunt apelabile doar din rețelele Romtelecom și Alonia.

Oana și Ali au luat aseară „premiul I” la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, după ce stripteasesul făcut le-a adus 10 pe linie. Severă și foarte serioasă, ca orice profesoară care se respectă, Oana s-a dezlănțuit pe ritmurile piesei „Satisfaction” a lui Benny Benassi.

„Felicitări, bravo, cred că ați satisfacut visul multor liceeni”, a spus Wilmark, afirmație care a condus la un întreg schimb de replici amuzante referitor la filmul „Liceenii”, în care Ștefan Bănică a jucat. Mihai Petre a fost de părere că a fost „un dans al dracului de bun… a fost ca la carte” și a dat 10, ridicându-se de pe scaun, așa cum face ori de câte ori momentul artistic văzut îi stârnește un sentiment de admirație.

Prestația Nicoletei și-a lui Hainer, o Cleopatra și-un Cezar dezlanțuiti și din cale-afară de pasionali, a bulversat partea masculina juriului. Wilmark nu a dorit să comenteze neapărat mișcările vedetei, el a recunoscut că „a fost de ajuns că Nicoleta Luciu a făcut striptease”.

Perechea a primit note mari și și-a asigurat un loc în finala emisiunii DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, din 7 decembrie.

Pe lângă echipele concurente, în ringul visurilor au pășit Andreea și Cabral Ibacka și Minodora și soțul ei. Ambele cupluri au dansat pentru cazuri umanitare. Baletul emisiunii a umplut scena de la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, de culoare și veselie cu un moment de Bollywood.

Șerban Copoț și Valentina Hainăroșie au părăsit ringul visurilor, în urma voturilor telespectatorilor. Șerban a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a o ajuta pe Valentina, a promis chiar că se va vopsi blond dacă va trece de duel și s-a bazat pe susținerea fiului său, Teodor, care a venit în public alături de mama lui. Micuțul a purtat un hanorac pe care scria „Hai, Vulpeo!”, acesta fiind alintul pe care Șerban îl folosea pentru Valentina.

Săptămâna viitoare aduce față-n față două echipe care se află pentru prima dată la duel. Astfel, Max și Diana, preferații juriului din edițiile trecute, se vor duela la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, cu Roxana Și George, echipă care ediția trecută a scăpat de duel ca prin urechile acului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”