„Dansul Dragostei 4: Revoluția”, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend – TRAILER

Dansul Dragostei 4: Revoluția, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend - TRAILER
Publicat: 12/09/2012, 09:51
Actualizat: 05/02/2019, 04:42

Filmul „Dansul Dragostei 4: Revoluția” s-a clasat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 340.938 de lei și 16.587 de spectatori, informează Asociația Film România.

„Dansul dragostei 4: Revoluția” este al patrulea film din „Step Up”, exuberanta serie despre dans și romantism. „Dansul dragostei 4: Revoluția” ridică ștacheta cu scene fără egal, filmate în 3D, în Miami, unde un grup de tineri artiști ies în stradă pentru a face ce știu ei mai bine: să danseze!

Prieteni din copilărie, Sean (Ryan Guzman) și Eddy (Misha Gabriel) sunt chelneri în elegantul hotel Dimont din Miami Beach, deținut de necruțătorul antreprenor Bill Anderson (Peter Gallagher). În timpul liber, ei conduc o trupă de rebeli, cunoscută sub numele de „The Mob”, un grup de dansatori, muzicieni și artiști avangardiști, care fascinează publicul cu spectacole fenomenale.

Pe locul al doilea s-a clasat o altă premieră a sfârșitului de săptămână, „Brutele/ Savages”, care a avut încasări de 227.825 de lei și 12.034 de spectatori. Regizorul laureat cu trei premii Oscar, Oliver Stone, se întoarce pe marele ecran cu „Brutele”, un thriller care reunește o distrbuție de staruri formată din Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Uma Turman, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch și Demian Bichir. Filmul se bazează pe romanul best seller al lui Don Winslow, inclus în 2010 în Top 10 al prestigiosului New York Times.

Protagoniștii sunt întreprinzătorii din Lagnuna Beach, Ben (Johnson), un budist pacifist și împăciuitor, prietenul lui cel mai bun, Chon (Kitsch), un fost soldat dn marina americană și fost mercenar, care au o afacere extrem de profitabilă – cultivă cea mai bună marijuana. Cei doi mai au ceva în comun – sunt îndrăgostiți de frumoasa Ophelia (Lively). Trioul duce o viață idilică în orășelul lor din sudul Californiei până în ziua când cartelul mexican Baja decide să intre în afacerea lor și le impune să le devină parteneri.

Pe poziția a treia în box office s-a clasat liderul de weekendul trecut, „Eroi de sacrificiu 2”, care a avut încasări de 222.370 de lei și 12.175 de spectatori. Filmul „Eroi de sacrificiu 2” îi aduce din nou împreună pe cei mai tari eroi de acțiune ai tuturor timpurilor – Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger și mulți alții. Echipa de șoc acceptă o nouă misiune, aparent ușoară, dar care duce în scurt timp la moartea unuia dintre ei. Îndurerați, mercenarii își fac o misiune personală din a-i distruge pe ucigași, într-un teritoriu ostil. Însetați de răzbunare, ei fac ravagii în rândurile inamicilor, reușind în același timp să captureze trei kilograme de plutoniu, o armă care ar fi putut schimba soarta întregii lumi, iar acesta este doar începutul iadului pe care îl vor dezlănțui asupra adversarilor lor.

Ultimele două locuri din Top 5 de weekend aparțin filmelor de animație. Astfel, pe poziția a patra din box office se regăsește „Tinkerbell: Clopoțica și secretul aripilor”, premiera de weekend care a avut încasări de 206.152 de lei și 10.745 de spectatori. Clopoțica, una dintre cele mai iubite personaje Disney, se va aventura pe un tărâm interzis, unde va face descoperirea vieții sale și, de asemenea, va afla care este secretul din spatele aripilor sale magice.

Povestea începe atunci când simpatica zână Clopoțica pășește în misterioasele Păduri Ale Iernii, un loc misterios, dar interzis zânelor însorite, fără să știe că acest lucru îi pune în pericol chiar aripile magice.

Pe locul al cincilea în clasament se regăsește „Neînfricată/ Brave”, cu încasări de 173.267 de lei și 8.756 de spectatori. „Neînfricată” este o poveste animată spusă cu haz și cu un accent scoțian fermecător, care va fascina spectatorii de toate vârstele și îi va purta pe meleagurile Scoției, unde vor trăi o aventură de neuitat, alături de încăpățânata, războinica și rebela prințesă Merida. Prințesa Merida, fiica regelui Fergus și a reginei Elinor, este o arcașă iscusită și o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce își dorește. Decisă să își croiască propriul destin, Merida sfidează un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scoțieni, iar acțiunile nesăbuite ale tinerei provoacă haos și furie în întregul regat.

În total, cinematografele din România au avut, în weekend, încasări de 1.723.079 de lei și 90.604 spectatori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Kim Jong Un ar fi fost dispus să renunțe la armele nucleare: „Am o fiică...
Facerea de bine este... știți voi ce! O bucureșteancă i-a donat canapeaua unei femei. Ce...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui...
S-au luat la bătaie în ultimul hal, în Parlamentul României. VIDEO EXCLUSIV
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
EXCLUSIV. Florin Piersic, mesaj emoţionant de pe patul din spital: "Să ştiţi că nu vreau...
Breaking news despre Florin Piersic!
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Prima Dacia PREMIUM... păcat că nu va fi produsă niciodată
O persoană a murit după ce avionul Londra-Singapore s-a confruntat cu turbulenţe
Descoperire HALUCINANTĂ în testicule umane! Este de necrezut
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
„Suflete pereche, zic eu”. Jador, fermecat de frumusețea unei tinere din Corbu. „Viitoarea mea soție”....
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea....
Alin Oprea a ajuns într-un suflet acasă la soția lui. Medana, dărâmată de trecerea în...
BANCUL ZILEI. Două măicuțe în mașină. Deodată pe parbriz sare un VAMPIR mic
„Acord istoric” anunțat între Airbus și Arabia Saudită
×