Decizie ciudată a partenerului lui George Michael, înaintea înmormântării cântărețului

Decizie ciudată a partenerului lui George Michael, înaintea înmormântării cântărețului
Publicat: 13/02/2017, 08:44

Fadi Fawaz, partenerul lui George Michael la momentul decesului, este cel care i-a găsit trupul neînsuflețit în ziua de Crăciun, dar familia artistului „îl urăște”, așa că nu va fi binevenit să își aducă un ultim omagiu la ceremonia de înmormântare.

Un verișor de-al cântărețului, Andros Georgiou, a dezvăluit: „Să-l ajute Dumnezeul dacă apare acolo. Fadi nu a fost invitat la înmormântare. Familia îl urăște”.

Momentan, data la care va fi înmormântat artistul nu este cunoscută, întrucât se așteaptă rezultatele medicului legist, care va elibera și trupul neînsuflețit al solistului, dar au fost planificate toate detaliile ceremoniei, inclusiv ținuta de înmormântare a lui George.

Andros a declarat pentru The Sun: „Hainele au fost alese. Va purta costumul lui negru preferat și cămașa din turneul „Symphonica”, fără cravată. O să aibă un ceas Cartier din aur și inelul cu Yog. Familia a discutat despre aceste lucruri, iar ținuta este aranjată”.

„Va fi o ceremonie discretă, cu mai puțin de 50 de participanți. Noi sperăm să îl îngropăm pe Michael înainte ca lumea să afle de înmormântare”, a mai spus Andros.

„Mai mulți membrii de familie din Grecia sunt aici și ateaptă ca totul să se întâmple, Așteptăm trupul lui. Trebuie să ne luăm rămas-bun. Va fi devastator, sfâșietor”.

Funeraliile lui George Michael au fost amânate, după ce anchetatorul șef din districtul Oxfordshire nu a putut stabili cauza morții și ar fi anunțat că așteaptă rezultatul testelor toxicologice.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase