DEPENDENȚA SECRETĂ a lui Britney Spears, dezvăluită de fostul manager al cântăreței

DEPENDENȚA SECRETĂ a lui Britney Spears, dezvăluită de fostul manager al cântăreței
Publicat: 19/10/2012, 17:47
Actualizat: 28/03/2019, 13:52

Britney Spears era dependentă de amfetamine, a declarat, joi, avocatul lui Sam Lufti, fostul manager al cântăreței, care i-a dat în judecată pe artistă și pe părinții acesteia, acuzându-i de defăimare și de concediere abuzivă, informează dailymail.co.uk.

Fostul manager al cântăreței americane susține că aceasta era dependentă de medicamente prescrise – consumând până la 30 de medicamente pe zi – și devenise atât de instabilă psihic, în 2008, încât s-a ras în cap pentru că nu dorea ca părul ei să fie analizat în cadrul unui test antidrog.

Joe Schleimer, avocatul lui Sam Lufti, a făcut aceste declarații în prima zi a acestui proces, la Curtea Superioară din Los Angeles.

„Îi plăcea să consume amfetamine. Aproape tot ce a mers rău în acea perioadă a fost cauzat de acele medicamente”, a spus avocatul Joe Schleimer, susținând că Sam Lufti a fost făcut un fel de „țap ispășitor” pentru căderea psihică suferită de Britney Spears în 2008.

Lufti nu a vrut ca Britney Spears să cânte la gala MTV Awards din 2007, întrucât în acea perioadă era supraponderală și nu făcuse repetiții pentru acea gală. Însă cântăreața nici nu a vrut să audă de așa ceva și a susținut acel show. Performanța ei de la gala MTV a fost însă asupra criticată de toată presa internațională și de criticii de specialitate.

Joe Schleimer a spus că Sam Lufti a încercat să o ajute pe cântăreață, însă a eșuat în acest demers, în urma unui șir de evenimente care au culminat cu internarea cântăreței americane într-o clinică de psihiatrie și cu plasarea acesteia sub curatela tatălui ei.

Sam Lufti solicită o parte din averea artistei, susținând că a semnat cu aceasta un contract prin care devine managerul ei, contra unui procent de 15% din veniturile obținute de Spears.

Schleimer și-a început depoziția prin prezentarea unor fotografii ale cântăreței, în care aceasta apare cu capul ras și lovind cu o umbrelă un automobil, în 2007.

Potrivit aceluiași avocat, primul lucru pe care l-a făcut Sam Lufti după ce a devenit managerul lui Britney Spears a fost să percheziționeze vila artistei cu ajutorul unor câini polițiști, antrenați să detecteze drogurile. Avocatul a spus că Britney Spears era dependentă de amfetamine, iar acei câini au găsit o substanță despre care Lufti a spus că era metamfetamină.

Este puțin probabil ca jurații din acest proces să aibă posibilitatea de a auzi o depoziție din partea cântăreței, întrucât ea se află încă sub curatela tatălui ei, impusă de un judecător care i-a interzis să se prezinte la proces.

Avocații cântăreței și cei ai părinților ei își vor prezenta depozițiile în zilele următoare.

Sam Lufti și părinții cântăreței, Jamie și Lynne Spears, au fost prezenți la tribunal, joi, la Los Angeles.

Totodată, Sam Lufti solicită daune de mai multe milioane de dolari de la Britney Spears și de la familia ei, susținând că volumul scris de Lynne Spears, intitulat „Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World”, lansat în 2008, conține o serie de minciuni la adresa sa și a negat faptul că el ar fi drogat-o și izolat-o pe vedeta americană.

De asemenea, el solicită o parte din încasările obținute de cântăreață, susținând că a jucat un rol important în lansarea albumului acesteia „Blackout” din 2007.

Aceste audieri la Curtea Supremă de la Los Angeles reprezintă punctul culminant al disputelor dintre Sam Lufti și părinții cântăreței Britney Spears, care au obținut în trecut un ordin de restricție pe numele fostului manager al fiicei lor, întrucât nu mai voiau ca el să o contacteze pe artistă sau să se amestece în viața ei.

Lufti i-a dat în judecată în februarie 2009, la aproape un an după ce Britney Spears a fost internată și plasată sub curatela tatălui ei, care deține controlul asupra averii sale.

Acel ordin judecătoresc a fost emis după multe luni în care vedeta americană a avut un comportament cel puțin ciudat – s-a ras în cap, vorbea cu accent britanic și alte incidente, în urma cărora artista a pierdut custodia celor doi copii în favoarea fostului ei soț, Kevin Federline.

Deși se află în continuare sub curatela tatălui ei, Britney Spears a revenit cu succes pe piața muzicală cu un nou album bine primit de critici și de public. Totodată, ea a devenit membră în juriul versiunii americane a emisiunii-concurs „X Factor”. De asemenea, cântăreața s-a logodit cu agentul Jason Trawick, cu care intenționează să se căsătorească.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto