Descoperire extraordinară făcută de o fetiță aflată în vacanța de primăvară. Are milioane de ani. „L-am descoperit și nu se mai termina” – FOTO

Redactor:
Gandul
O elevă de gimnaziu a făcut o descoperire extraordinară în timp ce se afla pe o plajă din statul american Carolina de Nord.

Avery Fauth se afla pe o plajă din North Topsail când a descoperit un dinte de megalodon, cel mai mare rechin care a existat vreodată. Animalul a dispărut acum câteva milioane de ani.

„Mă uitam în jur când am văzut ceva îngropat în nisip. L-am descoperit și nu se mai termina și era acest dinte mare”, a declarat fetița pentru postul local de televiziune WECT News 6.

Fauth și familia ei caută dinți de rechin de fiecare dată când sunt pe plajă. Tatăl elevei face acest lucru de 25 de ani și le-a transmis pasiunea celor trei fiice. „Am fost foarte surprins [când a descoperit unul]. Caut de 25 de ani și nu am găsit nimic”, a declarat tatăl fetiței.

Avery Fauth plănuiește să țină o lecție în fața clasei sale din Raleigh în care să vorbească despre descoperirea făcută și despre megalodon. Nu va lua, însă, dintele cu ea la școală, deoarece este prea valoros. Acesta va sta într-o „cutie specială” acasă.

Inchide