Descoperire macabră în Siberia. 54 de mâini, găsite sub zăpadă de un pescar

Descoperire macabră în Siberia. 54 de mâini, găsite sub zăpadă de un pescar
Publicat: 12/03/2018, 08:54

Cu toate că descoperirea omului este cât se poate de macabră, autoritățile ruse au declarat că aceasta nu ridică suspiciuni.

Inițial, omul a observat o singură mână, care se întrezărea prin zăpadă, însă mai apoi a făcut adevărata descoperire și a alertat autoritățile.

Oamenii legii s-au deplasat imediat la locul cu pricina, au întins toate mâinile pe zăpadă și au făcut fotografii, imaginile fiind, mai apoi, publicate în presa locală.

Totuși, este de înțeles că autoritățile ruse nu sunt îngrijorate de descoperirea bărbatului, având în vedere practica puțin cunoscută de tăiere a membrelor de la trupurile neindentificate, din motive legale și medicale.

Cu toate acestea, imediat ce au fost publicate pe rețelele sociale, imaginile au stârnit controverse.

„Mâinile găsite nu sunt de origine criminală, dar au fost prelevate într-o manieră nereglementată de legile statului”, au explicat cei de la Cominetul de Investigații al Federației Ruse.

Nu se știe cât de vechi sunt mâinile, însă presa locală arată că bandajele găsite lângă rămășițele umane ridică suspiciunea că acestea ar fi fost tăiate într-o instituție medicală.

Investigația în acest caz este în curs de desfășurare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase