Descoperirea autorităților franceze în beciul unui bărbat. „Era sordid”

Descoperirea autorităților franceze în beciul unui bărbat. Era sordid
Publicat: 23/04/2013, 15:07
Actualizat: 29/07/2014, 21:12

Un bărbat dintr-o localitate franceză este anchetat de autorități după ce și-ar fi sechestrat timp de trei ani cei doi fii în beciul casei, relatează The Telegraph.

Potrivit sursei citate, băieții în vârstă de 10, respectiv 12 ani, erau infometați și deseori bătuți de tatăl lor, care nu le permitea să părăsească încăperea respectivă decât din când în când, pentru a merge la școală.

„Era sordid. Pe podea erau așezate niște saltele foarte subțiri și foarte murdare. Întreg locul se afla într-o stare avanasată de degradare”, au precizat polițiștii sosiți la fața locului, explicând că în beci nu exista nici electricitate sau apă curentă. „Dormeau fără a avea cu ce să se învelească, printre obiectele aruncate acolo”, au adăugat autoritățile.

În tot acest timp, tatăl în vârstă de 39 de ani locuia în casa din Pavillon-sous-Bois, nord-estul Parisului, alături de cea de-a doua soție și fiul acesteia. Adolescentul în vârstă de 17 ani, dansator la Opera din Paris, era răsfățatul părinților, notează sursa.

Bărbatul, de profesie instalator, și mama vitregă a băieților au fost arestați recent, după ce unul dintre copii a reușit să fugă și să ceară ajutorul Poliției.

Întrebat care este motivul pentru care și-a abuzat fiii, tatăl a declarat că aceștia „erau de necontrolat și spărgeau lucrurile prin casă”.

Acum, copiii se află în custodia serviciilor sociale, iar cei doi soți sunt judecați pentru „violență împotriva minorilor, neglijență și privarea de hrană”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase