Descoperirea incredibilă făcută de polițiștii ruși lângă cadavrul mumificat al unui pensionar

Publicat: 15/02/2018, 12:13

Cadavrul bătrânului în vârstă de 66 de ani a fost descoperit într-un imobil din St Petersburg, după ce vecinii s-au plâns de mirosul îngrozitor, scrie Daily Mail.

Bunicul Valeri M. nu a mai fost văzut de mai multe luni, au precizat vecinii acestuia.

După ce au spart ușa apartamentului, polițiștii au descoperit înăuntru cadavrul pensionarului, așezat lângă „iubita” lui. Potrivit legiștilor, bătrânul era mort „de câteva luni”.

Polițiștii au stabilit că pensionarul a fabricat păpușa sexuală din obiectele culese de la tomberon. Capul „femeii” era cel al unui manechin folosit în magazinele de haine.

Corpul păpușii gonflabile improvizate era realizat din materiale textile și prosoape vechi. „Cadavrul arăta ca o mumie, dar „prietena” părea neatinsă”, au precizat oamenii legii. Legiștii au stabilit că bătrânul a decedat din cauza naturale, în compania păpușii sale improvizate.

foto: captură Daily Mail

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult