Dezvăluiri inedite despre Prințesa Diana. Cum a ajuns Lady Di travestit pentru o seară în oraș cu Freddie Mercury

Dezvăluiri inedite despre Prințesa Diana. Cum a ajuns Lady Di travestit pentru o seară în oraș cu Freddie Mercury
Publicat: 02/04/2013, 10:06
Actualizat: 02/02/2019, 19:40

Actrița de origine braziliană Cleo Rocos a dezvăluit recent că, la un moment dat, Prințesa Diana s-a îmbrăcat în haine de bărbat pentru a merge într-un bar de homosexuali, alături de ea, de cântărețul Freddie Mercury și comediantul Kenny Everett, relatează Daily Mail.

Întregul episod este povestit de vedeta stabilită în Marea Britanie în cea mai recentă carte a sa – „The Power of Positive Drinking” -, în care scrie că Prințesa de Wales legase o prietenie strânsă cu cei trei. Astfel, după o seară petrecută acasă la Everett, unde au urmărit serialul „The Golden Girls”, cu toții au mers la Royal Vauxhall Tavern din Londra.

„Nu cred că există o imagine mai inedită decât Diana, Kenny, Freddie și eu stând pe canapea și uitându-ne la >. Kenny a oprit sonorul televizorului, iar noi am început să improvizăm replicile personajelor, dar într-un mod mult mai indecent decât cele din film”, povestește Cleo Rocos.

„Kenny era Blanche, Diana era Dorothy, Freddie era Sophia, iar eu eram Rose – am râs atunci foarte mult. Diana, care la vremea respectivă avea 27 de ani, (…) ne-a întrebat ce planuri aveam pentru seara aceea. Freddie i-a spus că vom merge la Vauxhall Tavern. Diana a zis atunci că nu a auzit niciodată de acel local și că i-ar plăcea să ne însoțească.”

Astfel, deși inițial prietenii au încercat să îi explice Prințesei că nu era o idee bună, cel care a încurajat-o ar fi fost chiar fostul solist al formației Queen.

„Haideți, lăsați-o să se distreze puțin!”, a zis Freddie Mercury.

„(Diana, n. red) a probat niște haine pe care Kenny vrea inițial să le poarte: o jachetă din material de camuflaj, o șapcă din piele care-i ascundea părul și o pereche de ochelari de soare în stilul aviator. (…) Ne-am gândit că cel mai faimos personaj al lumii moderne (Prințesa Diana, n. red) ar putea astfel să treacă drept un model homosexual îmbrăcat mai excentric”, a explicat Cleo Rocos.

După ce au ajuns în barul respectiv, Prințesa de Wales a băut un pahar de vin și o bere, iar mai târziu a fost dusă acasă de cei trei prieteni.

„Diana era un mare fan al emisiunii de televiziune pe care Kenny Everett o făcea și ajunseserăm să se ne cunoaștem destul de bine de-a lungul timpului. Avea un simț al umorului foarte fin. Când ne întâlneam toți trei vorbeam despre toate zvonurile apărute și despre tot ce se întâmpla”, a mai scris actrița în cartea sa.

Cleo Rocos, acum în vârstă de 50 de ani, a lucrat alături de Kenny Everett încă de când avea 15 ani. Acesta din urmă a murit în anul 1995, fiind bolnav de SIDA, la patru ani după ce Freddie Mercury decedase din aceeași cauză.

Prințesa Diana a muit în anul 1997, la doar 36 de ani, în urma unui accident rutier.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase