Dezvăluirile unui regizor de filme porno: Făceam glume și râdeam în timp ce două persoane făceau sex în fața mea

Publicat: 30/07/2019, 11:49
Actualizat: 08/01/2020, 20:00

Andy este cunoscut și în mediul online deoarece de multe ori împărtășește fotografii amuzante, și nu numai, cu momentele petrecute în spatele camerelor.

Într-una dintre cele mai populare postări ale sale de pe Twitter, care a fost distribuită de 4.000 de distribuiri, bărbatul mușcă dintr-o gogoașă pe care ulterior i-o dă actorului Tommy Pistol în timp ce face sex pe canapea cu partenera Audrey Noir.

Chiar dacă lucrează într-o industrie de miioane de dolari, parcursul profesional al lui Andy nu a fost unul tocmai ușor, la un moment dat lucrând pentru doar 16 dolari pe oră.

După ce a lucra cu un cunoscut cuplu al industriei – Ryan și Kelly Madison -, bărbatul a declarat că și-a schimbat concepțiile despre genul de oameni care fac astfel de filme – „sunt oameni reali, drăguți și minunați”.

Însă, atunci când a început să lucreze în spatele camerelor, i-a fost destul de greu și se simțea rușinat, chiar dacă luni de zile se ocupase de editarea videoclipurilor de acest tip.

„Eram foarte neliniștit deoarece nu știam exact cum îmi va reacționa corpul sau creierul în timp ce filmam oameni care făceau sex, mai ales după ce editasem pentru atât de mult timp. Mi-am dat seama că mă cam desensibilizase așa că tot eram neliniștit și rușinat, dar totul a mers bine. Era ca și când filmam orice altceva, doar că implica oameni dezbrăcați. Mai mult ca orice, ceea ce mi-a plăcut cel mai mult din întreaga experiență a fost faptul că oamenii erau foarte deschiși despre sexualitate și era un subiect tratat foarte natural. Făceam glume și râdeam în timp ce două persoane făceau sex în fața mea. A fost un lucru eliberator deoarece nu am fost crescut așa și mi-a plăcut să fiu înconjurat de oameni are se simt bine în pielea lor”, a declarat Andy pentru Daily Star.

După ce a început să se simtă din ce în ce mai bine în spatele camerelor, Andy a câștigat mai multe premii, dar mulți oameni îl cunosc de pe Twitter.

Acesta a explicat de ce a devenit atât de popular: „Sincer, cred că se datorează faptului că scos industria din umbră și am făcut glume despre un subiect pe care majoritatea oamenilor îl consideră silențios. Am văzut oameni care mi-a distribuit postările scriid că: Scuze pentru conținutul sexual, dar era prea amuzant. Trăim într-o societate în care oamenii trebuie să își ceară scuze pentru că le place sexul și asta este un mod foarte ciudat de a te uita la lucruri ținând cont că este exact motivul pentru care suntem toți aici. E precum asta: cineva a făcut sex, deci tu exiști, dar să nu vorbim despre asta pentru că e greșit”.

„Chiar dacă este pentru procreație, vrei ca viitorul copil să fie conceput într-o partidă de sex plictisitoare? Probabil că va fi un copil plictisitor – nu există o știință care să dovedească asta, dar mă enervează că oamenii fac un sex nașpa”, a continuat bărbatul.

„Sper ca oamenii că înțeleagă că persoanele astea sunt doar actori care performează sex și să nu încerce să copieze ceea ce văd pe ecrane”, a conchis Andy.

Atenție! Imagini cu conținut sensibil

Foto: Andy Zane / Twitter

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”