• Publicat:
Magazin

Dialog desprins din comediile polițiste între un bărbat căutat și departamentul pe poliție: Stați liniștiți, mă voi preda / Ți-am spus că îți asigurăm transportul și ne-ai tras țeapă – FOTO

Dialog desprins din comediile polițiste între un bărbat căutat și departamentul pe poliție: Stați liniștiți, mă voi preda / Ți-am spus că îți asigurăm transportul și ne-ai tras țeapă – FOTO

Un bărbat din Richland, Statele Unite ale Americii, era căutat de poliție, dar, fără nicio grijă, de îndată ce departamentul local i-a postat fotografia pe Facebook, acesta a început să comenteze: „Stați linițiștiți, mă voi preda”.

Conversația dintre bărbatul căutat de autorități, Anthony Akers, și polițiștii de la Richland WA Police Department, pare a fi desprins din comediile polițiste de la Hollywood, însă totul s-a petrecut pe Facebook.

Anthony Akers: Stați liniștiți, mă voi preda.

Richland WA Police Department: Bună, Anthony. Nu te-am zărit. Programul nostru de lucru este 8:00 am – 5:00 pm, de luni până vineri. Desigur, dacă ai nevoie de transport, poți suna la numărul pentru non-urgențe și te vom lua noi, au transmis polițiștii pe Facebook la două zile după comentariul bărbatului.

Anthony Akers: Mulțumesc. Mai întâi trebuie să rezolv niște treburi ținând cont că voi sta acolo probabil o lună. Ar trebui să ajung la voi în următoarele 48 de ore.

Ulterior, la trei zile după comentariul bărbatului căutat, un „fan” curios al departamentului de poliție i-a întrebat dacă s-a predat și se pare că acesta nu o făcuse încă.

O altă persoana care a comentat la postare l-a tras la răspundere pe „vinovat”: „Anthony Akers, uneori, cuvântul dat e tot ce are un bărbat, dar se pare că tu nu ți-l respecți”.

La câteva zile după, Richland WA Police Department a revenit cu o nouă postare legată de fugarul care a devenit vedetă pe Facebook.

„Dragă Anthony, este vina noastră? Miercurea trecută ți-am spus că ești căutat. Ne-ai răspuns și ne-ai spus că te vei preda. Te-am așteptat, dar n-ai apărut. După ce ne-ai tras țeapă, te-am contactat din nou și chiar ne-am oferit să îți asigurăm transportul. Ne-ai răspuns și ne-ai spus că ai nevoie de 48 de ore. A venit weekendul și a și trecut. Începem să credem că nu vei mai apărea. Te rugăm, sună-ne oricând și vom veni noi la tine”, au transmis autoritățile americane.

„Dragă RPD, nu e vina voastră, e vina mea. Este destul de evident că am probleme de angajament. Îmi cer scuze că v-am tras țeapă. Voi fi acolo cel târziu mâine pe la prânz. Știu că nu mai aveți niciun motiv să mă credeți după ce am făcut, dar vă promit că în cazul în care nu voi putea ajunge pe cont propriu până mâine la prânz, vă voi suna să mă luați voi.

Mulțumesc pentru răspuns dacă aveți răbdare să îmi mai dați o șansă, știu că nu o merit.

P. S.: Sunteți frumoși”, a transmis Anthony pe Facebook.

Momentan nu se știe dacă bărbatul s-a predat sau nu autorităților americane.

Sursă FOTO: Richland WA Police Department / Facebook

Tags:
Inchide