Doi adolescenți au descoperit un SUV abandonat în pădure. Au observat un detaliu aparent minor pe un scaun și și-au dat seama că ceva grav s-a întâmplat – VIDEO

Redactor:
Gandul
Doi adolescenți au descoperit un SUV abandonat în pădure. Au observat un detaliu aparent minor pe un scaun și și-au dat seama că ceva grav s-a întâmplat – VIDEO
Doi adolescenți se plimbau cu ATV-urile printr-o pădure când au descoperit un SUV aparent abandonat. Vehiculul era blocat pe un buștean, undeva în nord-estul statului american Pennsylvania.

Joe Delvecchio, în vârstă de 18 ani, și Alec Yanisko (15 ani) au observat că geamurile mașinii erau sparte, așa că au decis să se oprească pentru a cerceta puțin locul. Unul dintre ei a observat, pe un scaun, un card de fidelitate la supermarket cu numele Edwin Kosik inscripționat pe el. Adolescenții și-au dat seama că SUV-ul îi aparține unui fost judecător federal în vârstă de 92 de ani la vremea respectivă, dat dispărut și despre care auziseră la televizor.

Cei doi au plecat acasă și le-au spus părinților. Aceștia au anunțat poliția, iar o operațiune de salvare a fost demarată. La scurt timp după aceea, un câine l-a descoperit pe Kosik, după ce oamenii legii au fost duși de cei doi tineri la vehicul. Acesta stătea pe pământ, dar era în viață. Bătrânul stătuse în pădure două zile. Mașina lui a rămas blocată după ce a încercat să treacă cu ea peste un buștean.

O ambulanță l-a dus pe Kosik la spital, iar medicii au constatat că era într-o stare de sănătate bună.

Bătrânul a fost salvat la timp. La scurt timp după aceea, o ploaie torențială a dus la inundarea zonei în care fostul judecător se afla.

După incidentul respectiv, Kosik a mai trăit doi ani. Bătrânul a decedat recent la vârsta de 94 de ani.

 

Inchide