• Publicat:
Magazin

Drama incredibilă a unei tinere: „Mama a plătit 17.000 de euro pentru nunta mea de vis, apoi a rămas însărcinată cu soțul meu…”

Drama incredibilă a unei tinere: „Mama a plătit 17.000 de euro pentru nunta mea de vis, apoi a rămas însărcinată cu soțul meu…”
O tânără din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a povestit că mama ei a plătit 17.000 de euro pentru ca ea să aibă o nuntă ca în povești, după care a întreținut relații intime cu mirele.

Inițial, tânăra s-a bucurat că mama ei și mirele se înțeleg foarte bine, dar și-a dat seama ulterior că totul a fost o greșeală, scrie mirror.co.uk.

La opt săptămâni de la ceremonia de 17.000 de euro, soțul ei, Paul White, s-a mutat și – nouă luni mai târziu – mama ei, Julie, a născut un copil, anunțând că ea și Paul au devenit un cuplu.

„Paul s-a înțeles mereu bine cu mama mea. Nu m-am gândit la ceva ciudat, deoarece era soacră și am crezut că e prietenoasă. Râdeau mult împreună. Nu m-am îngrijorat. De ce aș fi făcut asta? De abia așteptam să mă mărit, dar nici nu s-a uscat bine cerneala pe certificat… Că Paul s-a și schimbat. Pleca mereu cu orele și își ținea telefonul la secret. La patru săptămâni după ce am zis „Da”, am descoperit motivul”, a povestit tânăra.

Lauren, singură cu fiica de șapte luni

Sora lui Lauren s-a folosit de telefonul mamei ei și a descoperit mesaje între femeie și Paul. După discuții aprinse și agonizante, Lauren a descoperit adevărul.

La câteva zile distanță, Paul a renunțat la verighetă și a plecat la noua iubită, lăsând-o singură pe Lauren cu fiica lor de șapte luni.

Când Julie a decis să se mărite cu Paul, nu a conceput nunta fără a o avea aproape pe fiica ei, pe care chiar ea o mințise. „M-a sunat să mă invite. A fost ciudat. Eu m-am măritat cu Paul în data de 14 august 2004 și ei s-au „luat” pe 15 august 2009″, a povestit Lauen.

„A fost prea mult, dar am mers acolo, de dragul fiicei mele. Am mers să văd cum mama se mărită cu același bărbat cu care eu mă măritasem în urmă cu cinci ani…”

Cu timpul, rănile s-au vindecat și Lauren are acum un partener de viață: „O să am toată viața probleme legate de încredere. Timpul este cel mai mare vindecător și încerc să am o relație normală cu mama. Dar n-o să mai fim niciodată atât de apropiate – n-o să mai am niciodată încredere totală în ea”.

Julie, în vârstă de 53 de ani, a fost mai directă: „Suntem căsătoriți. Nu avem o aventură. Suntem căsătoriți și asta e situația”. Paul, care are acum 35 de ani, a refuzat să discute cu presa.

foto: captură

Inchide