„Duelul” Horia Brenciu – Tudor Chirilă. Ce au scris cei doi jurați pe Facebook în ziua difuzării emisiunilor lor

Publicat: 20/09/2014, 17:53

Două postări au apărut, ieri, pe contul de Facebook al lui Horia Brenciu, prin care juratul își invita vineri fanii în fața televizoarelor. Prima a apărut pe contul artistului în cursul dimineții, fiind însoțită de o fotografie a juratului surprins într-o ipostază ce l-a consacrat – în picioare, pe scaun. Promițând distracție, emoție, voci și spectacol, postarea a strâns peste 3.400 de aprecieri din partea prietenilor virtuali ai lui Brenciu, plus o asigurare din partea acestuia – că fotoliul de jurat pe care s-a urcat a rezistat la greutate.

Foto: Facebook Horia Brenciu

„Buna dimineata! Asta seara, la 20.30, la Antena 1, incepe noul X Factor. Pentru unii e a 4-a editie, pentru altii e abia prima. Unii o vor urmari de curiozitate, altii pentru ca simpatizeaza formatul. Unii vor sa-i vada pe Brenciu si Stefan Banica la aceeasi masa, cum isi cara pumni si injuraturi, altii sunt doritori de zambete, fiind fani declarati Delia Official. Unii vor sa inteleaga de ce am venit la Antena 1, altii nu. Si uite asa, cu totii, fani, prieteni sau neincrezatori, ne vom intalni asta seara la 20.30, la X FACTOR. Tuturor celor care pana acum au comentat atotstiutori productia, fara a viziona cel putin secunda, va inteleg, asa faceam si eu inainte de majorat. Talente vocale? Sunt. Emotie? Cat cuprinde. Muzica? Fiti fara grija! Distractie? Din plin. Spectacol? Sunt eu acolo! Dragii mei prieteni virtuali, nu-mi ramane decat sa va doresc vizionare placuta! Pentru cei care-si fac griji, linistiti-va… scaunul a rezistat!”.

Foto: Horia Brenciu / Facebook

Seara, juratul a revenit cu o nouă postare și o nouă fotografie – care îl înfățișa pregătit de show: „E nou, e proaspat, are talente vocale, emotie si spectacol cat pentru 4 editii! Se numeste X Factor si incepe in mai putin de 15 minute pe Antena 1. Ar iu rediiiiiiiii?”, lansa Brenciu întrebarea fanilor săi.

Pe parcursul desfășurării emisiunii însă, el nu a mai postat niciun comentariu și nicio fotografie, spre deosebire de cel care i-a luat locul în fotoliul de antrenor la Vocea României, Tudor Chirilă.

Acesta a postat pe contul său de Facebook șase mesaje care aveau legătură cu show-ul în care a intrat. Și-a anunțat programul fanilor săi, reamintindu-le ora la care începe emisiunea, dar și zilele în care trupa al cărui solist este susține cântări.

Foto: Facebook Tudor Chirilă

„Aștept să înceapăVocea Romanieiși să vă mai fac cunoștință cu câțiva dintre concurenții din echipa mea”, a fost postarea din debutul „Vocii”, care a strâns 1570 de aprecieri din partea prietenilor virtuali ai artistului.

Pe parcursul difuzării emisiunii, Chirilă și-a prezentat online concurenții postând și imagini cu aceștia. Prima a fost Ivana Farc, pe care a descris-o drept „argint viu”, urmată de Ana Maria Andrei și de Petra Akner.

Într-un alt mesaj postat pe Facebook, Chirilă și-a exprimat crezul că, anul acesta, Vocea României va fi rock. Mai mult chiar, a comunicat în timp real cu cei care-l urmăresc pe rețeaua de socializare și a răspuns celor care l-au întrebat ce caută în show-ul difuzat de Pro Tv ori de ce și-a întors scaunul auzind un concurent „latino lover”. „Avea voce” i-a scris Tudor Chirilă unei femei referindu-se la concurentul care a ajuns în echipa Loredanei, Lucian Colareza.

„Tu nu ești un om fals” i-a scris lui Tudor un bărbat, care și-a manifestat curiozitatea referitor la prezența artistului în echipa de jurați: „Poți să schimbi lumea doar dacă faci ceva. Eu am intrat într-un proiect cu niște obiective clare. Rămâne de văzut dacă le voi atinge, dar măcar încerc”, i-a replicat Chirilă fanului său. Răspuns a avut și pentru un alt fan, care l-a întrebatce l-a „mâncat în cot” să se amestece cu „prostituția muzicală”, dincolo de bani: „Tu ai spus-o: sunt voci bune acolo!”, a comentat solistul Vama.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Gabriela Firea dă LOVITURA TOTALĂ în partid. Ce s-ar putea întâmpla după alegeri: NU-L IARTĂ
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Gerard Peter Kuiper, pionier în explorarea Sistemului Solar. Părintele științei planetare moderne