După ce a ajuns să cântărească 34 de kg, un tânăr care suferea de anorexie și-a învins tulburarea și a devenit antrenor personal și model. FOTO înainte și după

Publicat: 20/10/2013, 08:57
Actualizat: 10/01/2020, 19:46

Un tânăr care s-a luptat toată adolescența sa cu anorexie, fiind terorizat de colegii de școală, a reușit să-și învingă tulburarea și a devenit antrenor personal și model, scrie Daily Mail.

Anul trecut, Carl Creasey, acum în vârstă de 22 de ani, cântărea în jur de 34 de kilograme. Obișnuia să monitorizeze cu atenție tot ce mânca. Mai mult, toate alimentele erau cântărite. După fiecare masă, tânărul făcea exerciții fizice pentru a arde caloriile. În multe zile, masa lui era formată dintr-o banană și un baton de cereale. Creasey evita să stea la masă cu prietenii sau familia, pentru a încerca să-și ascundă tulburarea alimentară.

„Făceam orice ca să evit mâncarea. Uneori evitam să vin acasă doar ca să nu mănânc. Eram obsedat de cântare și dacă nu scădeam în greutate făceam și mai multe exerciții”, a povestit tânărul.

În ocombrie anul trecut, Creasey s-a internat la un centru de reabilitare pentru persoane cu tulburări de alimentație, medicii fiind îngrijorați că pierduse foarte multă greutate, iar acest lucru îi punea viața în pericol.

Tânărul a înțeles că pentru a avea un corp de invidiat trebuie să mănânce pentru a-i da organismului său energia de care are nevoie. După externare, a început să meargă la sală, iar în prezent cântărește 63 de kg. Pasiunea pentru un corp frumos și-a transformat-o în meserie. Este antrenor personal și model pentru o companie de suplimente nutritive.

Loto, Loto 6/49. Numerele extrase pe 20 octombrie