După ce au analizat o fotografie de familie, doi tineri au făcut o descoperire incredibilă. Ce li se întâmplase în urmă cu mai bine de zece ani, fără ca niciunul dintre ei să știe

După ce au analizat o fotografie de familie, doi tineri au făcut o descoperire incredibilă. Ce li se întâmplase în urmă cu mai bine de zece ani, fără ca niciunul dintre ei să știe
Publicat: 12/12/2017, 18:00

În timp ce privea o fotografie din copilărie a logodnicei sale, un bărbat a observat în fundal ceva extrem de familiar. Mai exact, s-a văzut chiar pe el, stând în spatele grupului format din mai mulți copii, printre care se afla și femeia care urmează să-i devină soție.

Verona Koliqi locuiește în Londra, dar este originară din Kosovo, iar în urmă cu mai bine de un deceniu a mers, împreună cu familia sa, într-o vacanță în Muntenegru, acolo unde a fost făcută poza. Atunci când femeia și logodnicul său,Mirand Buzaku, au examinat imaginea în care apăreau mai mulți copii aflați pe malul mării, au zărit în fundal un băiat plutind pe o saltea gonflabilă.„A observat că cel din fundal avea același tricou, aceiași pantaloni scurți și aceeași saltea cum avea și el când era mic”, a declarat femeia, citată de The Independent.„Ne-am uitat mai atent și apoi membrii familiei lui ne-au confirmat că în imagine apare chiar el, în spatele familiei mele”.

La început, cuplul nu a crezut că așa ceva e posibil – până la urmă care sunt șansele ca cei doi să se fi aflat în vacanță în același loc, în același timp, exact pe aceeași plajă? – însă părinții lui Mirand au spus că ei se aflau în stațiunea respectivă în perioada în care a fost făcută fotografia.

Totuși, când erau copii tinerii nu s-au cunoscut, Verona și Mirand nu s-au întâlnit până în vara anului 2016, logodindu-se un an mai târziu. După ce povestea a făcut înconjurul mass-media, mai mulți oameni și-au făcut curaj să-și împărtășească poveștile.„Eu și iubitul meu am descoperit că, fără să știm, am participat la același concert, unul extrem de restrâns, împreună cu alte maximum 50 de persoane, cam cu patru ani înainte să ne întâlnim”, a scris o altă femeie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase