Gandul
01.07.2019
Magazin

El are 79 de ani, iar ea 24. Diferența de 55 de ani nu a stat în calea fericirii lor: Ne iubim profund și dorim să avem un copil – FOTO

El are 79 de ani, iar ea 24. Diferența de 55 de ani nu a stat în calea fericirii lor: Ne iubim profund și dorim să avem un copil – FOTO
Un bărbat și o femeie susțin că s-au îndrăgostit nebunește unul de altul deși între ei este o diferență de 55 de ani.

Tânăra Alexis Tadlock, un director la o casă funerară în vârstă de 24 de ani, l-a cunoscut pe actualul ei soț, Charles Tadlock, un fost director de școală în vârstă de 79 de ani, după ce soția acestuia a murit, transmite Daily Mail.

Fosta soție a bărbatului, cu care Alexis se cunoștea, a murit de cancer la plămâni, iar Charles era foarte singur.

Tânăra a început să îl consoleze, la biserică, pe soțul fostei ei amice, iar cei doi au devenit prieteni buni. De acolo până la o relație a fost doar un pas, deoarece cei doi susțin că s-au îndrăgostit nebunește unul de altul. În octombrie 2018, bărbatul a cerut-o pe tânără în căsătorie, iar aceasta a acceptat.

Două luni mai târziu, Alexis și Charles erau soț și soție. „Este cel mai bun soț pe care l-aș fi putut avea și ne iubim profund. Suntem foarte fericiți”, a declarat Alexis. „De obicei oamenii cred că este bunicul meu”, a adăugat ea.

Cei doi au anunțat că doresc să aibă copii. Testele medicale arată că Charles este capabil să fie tată, în ciuda vârstei. „De fapt, eu sunt cea care are ceva probleme de fertilitate”, a mai spus Alexis.

Bărbatul mai are doi copii, în vârstă de 54 și 48 de ani. 

 

Inchide