Elon Musk, dezlănțuit într-un studio de înregistrări. Miliardarul a lansat o piesă pe SoundCloud

Elon Musk, dezlănțuit într-un studio de înregistrări. Miliardarul a lansat o piesă pe SoundCloud
Elon Musk, infectat cu COVID-19? Miliardarul a fost testat pozitiv și negativ de două ori, într-o singură zi: „E ceva necurat la mijloc...”
Publicat: 31/01/2020, 18:47

Musk a distribuit melodia „Don”t Doubt Ur Vibe” în SoundCloud, vineri dimineața și sute de mii de ascultători s-au grăbit să o asculte, în câteva ore, scrie independent.co.uk.

Musk a distribuit pe Twitter o imagine cu el lucrând într-un studio de înregistrări.

„Am scris versurile și am asigurat vocea”, a declarat Musk pe Twitter.

Musk își aduce contribuția cu o voce sintetizată: „Don”t doubt your vibe because it”s true. Don”t doubt your vibe because it”s you.”

Anul trecut, Musk a popularizat un cântec intitulat „RIP Harambe”, care a fost ascultat de 2,5 milioane de ori.

„Îmi place melodia, atât de simplă, dar te prinde și te liniștește”, l-a lăudat un utilizator pe „cântărețul” Musk.

Alții nu au fost la fel de indulgenți cu Musk și au sugerat că miliardarul ar fi trebuit să primească ajutorul iubitei sale cântărețe, Grimes.

Nu se știe dacă Grimes a fost implicată în producția acestui cântec. Se zvonește că Elon Musk și Grimes așteaptă primul copil împreună, după ce artista din Canada a distribuit online poze cu burtica ei.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase