EMOȚIONANT. Reacția unei mame când aude bătăile inimii fiului ei, mort în urmă cu patru ani

EMOȚIONANT. Reacția unei mame când aude bătăile inimii fiului ei, mort în urmă cu patru ani
Publicat: 04/09/2016, 14:47

Calen Grace și-a pierdut viața în urma unui accident stupid. S-a împușcat din greșeală în urmă cu patru ani, cu o armă despre care știa că nu funcționează. Băiatul avea 14 ani. După moarte, mama lui nu avea de gând să-i doneze organele. Totuși, a făcut acest pas și inima lui Calen a ajuns la un bărbat care avea nevoie de ea mai mult decât de orice altceva.

Dawn Grace a luat decizia de a dona organele fiului său după ce acesta i-a apărut într-un vis. „Mamă, ce aș fi făcut eu? Asta nu este despre tine…”, i-a spus Calen mamei sale. Acesta a fost momentul care a schimbat percepția lui Dawn.

John, bărbatul care a primit inima lui Calen simte că s-a născut a doua oară și poartă în portofelul lui poza băiatului. „De fiecare dată când deschid portofelul meu, el este primul lucru pe care îl văd și vorbesc cu el puțin”, a spus acesta.

Săptămâna trecută, mama lui Calen a mers să-l întâlnească pe bărbatul în pieptul căruia bate acum inima fiului ei. Întâlnirea emoționantă a avut ca punct culminant momentul în care femeia și-a sprijinit capul pe pieptul bărbatului și a putu asculta bătăile inimii fiului ei.

„El nu e aici, dar îi pot auzi inima bătând”, i-a spus femeia bărbatului care trăiește grație gestului făcut de femeie. „

„Calen a primit viață veșnică acum”, a mai spus femeia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase