Esquire: Scarlett Johansson este cea mai sexy femeie în viață

Esquire: Scarlett Johansson este cea mai sexy femeie în viață
Publicat: 07/10/2013, 16:40
Actualizat: 07/10/2013, 16:40

Actrița americană Scarlett Johansson a fost desemnată din nou cea mai sexy femeie în viață de editorii revistei Esquire, la șapte ani după ce a primit acest titlu pentru prima oară, informează huffingtonpost.com.

Scarlett Johansson, care a fost desemnată cea mai sexy femeie în viață și în anul 2006, este prima femeie din lume care a primit acest trofeu de două ori.

Câștigătoarea din 2012 a fost actrița Mila Kunis.

Numărul pentru luna noiembrie al revistei Esquire va fi lansat în Statele Unite pe 15 octombrie.

În vârstă de 28 ani, Scarlett Johansson a anunțat recent că s-a logodit cu jurnalistul francez Romain Dauriac, cu care intenționează să se căsătorească.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divorțat în decembrie 2010. Artista americană a avut apoi o relație de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul „Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer”, în 1998. După acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actriță de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur și a câștigat un premiu Tony pentru evoluția sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”, s-a remarcat în filme precum „Rătăciți printre cuvinte/ Lost in Translation”, pentru care a câștigat premiul BAFTA, dar și „Fata cu cercel de perlă”, „Cântec de iubire”, „Match Point”, „Jurnalul unei dădace”, „Vicky Cristina Barcelona” și „Cealaltă moștenitoare Boleyn”.

În ultimii ani, actrița americană s-a remarcat și în filmele de acțiune, interpretând personajul Black Widow din filmele „Răzbunătorii/ The Avengers” și „Iron Man 2”. Ea va începe să filmeze pentru „Lucy”, un thriller de acțiune regizat de Luc Besson, după încheierea filmărilor de la „Captain America: The Winter Soldier”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase