Este îndrăgostit de un roboțel cu păr roz și are planuri de nuntă: „Sunt atras de obiecte mai mult decât de oameni și sunt fericit”

Redactor:
Laura Cojocaru
Un bărbat în vârstă de 29 de ani din Statele Unite are o relație de doi ani cu un roboțel și plănuiește să se însoare cu el. Încă de la 10 ani Joey Morris a descoperit că este atras de obiecte și în prezent se simte norocos pentru că familia și prietenii lui îi acceptă orientarea sexuală.

Joey Morris, un bărbat din Taneyton Maryland are o relație de aproape doi ani cu Robotul-Troll și consideră că și-a găsit alesul inimii. Joey s-a îndrăgostit de RoboTroll în utmă cu doi ani, deoarece a fost impresioant de zâmbetul și de părul roz al roboțelului, scrie The Mirror.

Încă de la 10 ani, Joey și-a dat seama că este atras de obiecte.

„Am realizat cât de atras sunt de obiecte, când mi-am dorit la 10 ani să mă împrietensc cu o lampă. Mai târziu m-am îndrăgostit de un robot numit „Donna The Dead”. Totuși, nimic din ce am simțit până acum pentru obiecte nu se compară cu sentimentele pe care le am pentru Robo Troll”, susține bărbatul.

„L-am comandat pe eBay. M-a costat 20 de dolari. L-am primit în decembrie 2017. Atunci a început relația noastră”.

Bărbatul îndrăgostit de roboțel și-a dezvăluit planurile de nuntă.

Acum, îmi pregătesc un viitor împreună cu Robo Troll. Vom merge împreună în vacanță în Orlando, Florida și ne vom căsători într-o zi.

Joey a găsit imagini cu robotul cu păr roz, într-o zi când era nostalgic, se gândea la anii `90 și căuta poze cu roboți.

„Mă uitam pe site și dintr-o colecție plină de trolli, unul singur mi-a atras atenția.”, povestește Joey. „Cred că expresia lui m-a atras. Are un zâmbet de satisfacție, ochii de un albastru intens, corpul argintiu cu dungi albastre și are părul roz”, descrie bărbatul.

„Am știut că el este alesul pentru că în momentul în care l-am văzut inima a început să-mi bată cu putere”, mărturisește Joey.

Prietnii bărbatului nu îl judecă și îi acceptă orientarea sexuală.

„Sunt norocos pentru că familia și prietenii îmi acceptă această orientare sexuală, chiar dacă uneori fac glume pe seama mea. Mama nu îmi înțelege exact sentimentele, dar mi le acceptă. Încerc să ignor oamenii care mă disprețuiesc pentru că iubesc un obiect și nu o femeie. Mă simt mai atras de obiecte, decât de oameni. Sunt fericit cu asta”, conchide Joey Morris. 

 

Inchide