EUROVISION 2013, prima semifinală. Luminița Anghel, Turcescu și Liviu Guță, printre concurenți. Ascultă-le melodiile – VIDEO

Redactor:
Corina Vârlan
EUROVISION 2013, prima semifinală. Luminița Anghel, Turcescu și Liviu Guță, printre concurenți. Ascultă-le melodiile – VIDEO
Sâmbătă, 23 februarie, va avea loc prima SEMIFINALĂ a selecției naționale pentru participarea la concursul EUROVISION 2013.

UPDATE. Câștigătorul EUROVISION 2013 ROMÂNIA este CEZAR OUATU. Scandal imediat după anunțarea rezultatelor, Luminița Anghel consideră că un membru al juriului a dat un vot „șocant și inadmisibil”.

EUROVISION 2013, finala selecției naționale. CEZAR câștigă EUROVISION ROMÂNIA 2013. Scandal după anunțarea rezultatelor

EUROVISION 2013. Câștigătorul EUROVISION 2013 ROMÂNIA, Cezar Ouatu, nu se poate bucura pe deplin


Sâmbătă, 23 februarie, va avea loc prima semifinală a selecției naționale pentru participarea la concursul EUROVISION 2013. Telespectatorii vor putea urmări, începând cu ora 21:00, EUROVISION 2013 SEMIFINALA I pe posturile de televiziune TVR1,TVR HD și TVR Internațional.

Prima semifinală a selecțiilor naționale pentru participarea la EUROVISION 2013 va putea fi urmărită de la aceeași oră și online, pe www.tvrplus.ro. Cei care vor dori să vadă mai multe imagini din culisele competiției vor putea accesa pagina web eurovision.tvr.ro.

În cadrul primei semifinale, artiștii vor interpreta 16 piese, dintre care doar șase vor ajunge în finală. Printre cei care se vor lupta pentru un loc în marea finală se numără și Luminița Anghel. Aceasta a mai participat și în trecut la concursul EUROVISION, reușind să obțină împreună cu membrii trupei Sistem, una dintre cele mai bune performanțe ale României, mai exact locul al treilea în anul 2005 pentru piesa „Let Me Try”.

FOTO: YouTube

Pe scenă vor urca și doi dintre foștii concurenți de la „Vocea României”, mai exact Maximilian Muntean și Brigitta, care va interpreta o piesă alături de partenerul său Mihai, dar și o concurentă și o trupă din Republica Moldova, mai exact Natalia Barbu și Edict.

La EUROVISION 2013 SEMIFINALA I vor participa și cei de la Electric Fence, unii dintre finaliștii selecțiilor naționale pentru EUROVISION 2012, dar și un interpret de manele din România, Liviu Mititelu.

Alți artiști care se vor lupta pentru un loc în finală vor fi și Tudor Turcu, Diana Hetea, Station 4, FreeStay, Spin & Cezar Dometi, Cezar, Tammy, Anthony și Casa Presei, trupă al cărei solist este jurnalistul Robert Turcescu.

Duminică, 24 februarie, românii vor putea urmări cea de-a doua seminifinală a selecției naționale pentru participarea la concursul EUROVISION 2013 și de această dată urmând să fie alese șase piese pentru marea finală care va avea loc pe data de 9 martie.

Finaliștii vor fi aleși atât în funcție de preferințele juriului, cât și în funcție de votul telespectatorilor. Câștigătorul finalei selecțiilor naționale se va număra printre concurenții care provin din 33 de țări și participă la EUROVISION 2013.

Iată, mai jos, melodiile cu care artiștii vor participa la EUROVISION 2013 SEMIFINALA I.

1. Luminița Anghel

Sursă: YouTube

2. Maximilian Muntean

Sursă: YouTube

3. Brigitta & Mihai feat. TIPS

Sursă: YouTube

4. Natalia Barbu

Sursă: YouTube

5. Casa Presei

Sursă: YouTube

6. Edict

Sursă: YouTube

7. Electric Fence

Sursă: YouTube

8. Liviu Guță

Sursă: YouTube

9. Tudor Turcu

Sursă: YouTube

10. Diana Hetea

Sursă: YouTube

11. Station 4

Sursă: YouTube

12. FreeStay

Sursă: YouTube

13. Spin & Cezar Dometi

Sursă: YouTube

14. Cezar

Sursă: YouTube

15. Tammy

Sursă: YouTube

16. Anthony

Sursă: YouTube

Inchide