Eva Longoria a primit o importantă distincție din partea Universității Harvard

Eva Longoria a primit o importantă distincție din partea Universității Harvard
Publicat: 18/02/2015, 17:33

Actrița, una dintre vedetele serialului „Neveste disperate”, s-a remarcat în ultimii ani și în alte domenii, precum activismul politic și acțiunile de caritate. Titlul „Artistul anului” îi va fi decernat în cadrul unei ceremonii care va avea loc sâmbătă, cu ocazia Cultural Rhythms Festival, organizat de Universitatea Harvard.

Printre personalitățile recompensate în trecut cu această distincție se află câteva nume de marcă de la Hollywood, precum Will Smith, Denzel Washington, Matt Damon, Halle Berry și Sharon Stone.

„Comitetul nostru studențesc apreciază contribuția extraordinară adusă de Eva Longoria industriei de divertisment, alături de admirabilele acțiuni umanitare pe care le desfășoară prin intermediul fundației sale de caritate, Eva’s Heroes, o fundație care sprijină dezvoltarea copiilor cu dizabilități, ca și sprijinul pe care ea îl oferă pentru National Center for Missing and Exploited Children”, a declarat S. Allen Counter, directorul Harvard Foundation.

Eva Longoria a obținut în 2013 o diplomă de masterat la California State University din Northridge, unde a studiat istoria populației americane de origine latină în cadrul cursului intitulat „Studii Chicano”.

Eva Longoria a devenit celebră grație personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune „Neveste disperate/ Desperate Housewives”. Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria datează din 2008, când a jucat în comedia „Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body”, și 2012, când a apărut în „For Greater Glory: The True Story of Cristiada”. De asemenea, actrița a dat voce unui personaj din animația „Arthur Christmas” (2011).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase