• Publicat:
Magazin

Femeie de 20 de ani, bătută de soț, deoarece nu putea să întrețină relații sexuale. Tânăra a mers la ginecolog, unde a descoperit un lucru incredibil despre corpul ei

Femeie de 20 de ani, bătută de soț, deoarece nu putea să întrețină relații sexuale. Tânăra a mers la ginecolog, unde a descoperit un lucru incredibil despre corpul ei
O femeie proaspăt căsătorită a fost bătută de soțul ei deoarece vaginul lung de doi centimetri nu i-a permis acesteia să facă sex cu bărbatul.

Tânăra de 20 de ani, din Pakistan, a descoperit acest lucru după ce a încercat să conceapă un copil, în urma unei căsătorii aranjate, scrie Daily Mail.

Aceasta a avut mari dureri în timpul penetrării, fapt ce l-a înfuriat pe soț. Bărbatul a bătut-o și a jignit-o și a trimis-o la părinții ei, pentru tratament, au precizat medicii pakistanezi pentru BMJ Case Reports.

În Pakistan se manifestă o stigmată socială asupra tinerelor infertile, cu superstiții și mituri legate de gen, au precizat doctorii.

În acest caz, femeia nu avusese niciodată ciclu menstrual și acuzase dureri în partea inferioară a stomacului, în ultimii trei ani.

Mama ei a crezut că este o întârziere temporară a ciclului și a mers mai departe cu nunta fetei.

După ce s-a străduit să facă sex, femeia a fost examinată de medici, care au descoperit că are un vagin cu o lungime de doar doi centimetri.

Aceasta a fost diagnosticată cu septum vaginal – o condiție în care sistemul de reproducere nu s-a dezvoltat complet și a lăsat un „zid” de țesut în interiorul vaginului.

După o intervenție a medicilor, femeia a reușit să întrețină relații sexuale și șapte luni mai târziu a născut un copil, prin cezariană.

Inchide