Fiica cea mare a celebrului Ewan McGregor a pozat nud pentru Playboy la doar 22 de ani. GALERIE FOTO

Publicat: 23/04/2018, 19:42

Clara McGregor a publicat, la sfârșitul săptămânii trecute, pe rețelele de socializare, mai multe imagini din timpul ședinței foto.

Tânăra a pozat pentru Playboy atât nud, cât și îmbrăcată în lenjerie vintage sexy.

Ulterior, au fost publicate câteva imagini cu noul model Playboy și pe contul de Instagram oficial al revistei destinate adulților.

Deși s-a dezbrăcat total pentru ședința foto organizată de Playboy, Clara a declarat pentru publicație că se simte mai sexy când poartă „perechea ei favorită de jeanși pentru mămici”.

Aceasta a mai spus că își dorește să calce pe urmele tatălui ei și să joace în filme.

Ewan McGregor, în vârstă de 47 de ani, s-a despărțit de mama Clarei, scenografa Eve Mavrakis, în mai 2017 și are în prezent o relație cu actrița Mary Elizabeth Winstead. McGregor a depus cererea de divorț în ianuarie 2018. Actorul și viitoarea sa fostă soție au împreună patru fiice, dintre care una adoptată din Mongolia.

Ewan McGregor, care a devenit celebru cu roluri precum cel din „Trainspotting – Din viață scapă cine poate”, a mai jucat în thrillerul erotic „Deception”, dar și în „Omul care se holba la capre”, alături de George Clooney. A fost nominalizat la premiile Globul de Aur pentru rolul din „Moulin Rouge”, pentru care a primit un premiu al Academiei de Film Europene (EFA). Un alt premiu EFA i-a fost acordat pentru rolul din filmul „Marioneta/ Ghost Writer”, de Roman Polanski.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase