Fiica lui Adrian Enache are probleme din cauza atacului de anul trecut. Ar putea rămâne cu un handicap pe viață

Fiica lui Adrian Enache are probleme din cauza atacului de anul trecut. Ar putea rămâne cu un handicap pe viață
Publicat: 10/01/2015, 14:35

La șase luni de la atacul din scara blocului, fiica lui Adrian Enache suferă încă din cauza rănilor suferite la mâini. Diana nu-și poate mișca două degete de la mâna dreaptă, iar medicii spun că ar putea rămâne cu acest handicap pentru totdeauna.

Tânăra în vârstă de 17 ani a fost agresată anul trecut de paznicul imobilului în care locuiește, după ce îi ceruse acestuia să verifice siguranțele de la panoul electric. În timp ce urcau scările, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, de origine libaneză, a scos un briceag și a atacat-o pe Diana, producându-i răni în zona mâinilor.

Fata a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, în următoarele săptămâni fiind nevoită să poarte atele la ambele mâini. Ulterior, fiica lui Adrian Enache a mers la ședințe la fizioterapie, dar chiar și acum, după jumătate de an de la tragicul eveniment, nu și-a recăpătat total mobilitatea degetelor, scrie presa tabloidă.

FOTO: libertatea.ro

„Este încă afectată de ceea ce s-a întâmplat. Atât ea, cât și părinții ei sunt îngrijorați din cauza faptului că nu-și poate mișca degetele de la mâna dreaptă”, a precizat Katia Cicală, avocata Dianei. „Prin expertiză s-ar putea stabili dacă a rămas cu o infirmitate pe viață sau dacă se poate reface în timp”, a adăugat ea.

Potrivit sursei citate, Ali Kanaan, agresorul tinerei, are doar patru clase, insuficiente, conform legii, pentru locul de muncă pe care-l avea în momentul atacului. În plus, acesta nu avea nici experiența de un an necesară la încadrare și nici specializare pentru postul pe care fusese angajat.

Așadar, angajatorul este parte în proces și ar putea să fie obligat să plătească despăgubiri de zeci de mii de euro pentru incidentul din 5 iulie 2014.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase