• Publicat:
Magazin

Fiica lui BOUREANU, bătută într-un club din Capitală. Fetele nu încăpeau de ea în toaleta unui club

Fiica lui BOUREANU, bătută într-un club din Capitală. Fetele nu încăpeau de ea în toaleta unui club
Ioana Boureanu, fiica fostului politician Cristian Boureanu, a fost agresată într-un club din Capitală. Vezi cum pentru ce motiv stupid a luat bătaie

Agresoarele au bătut-o măr pe Ioana Boureanu, la majoratul unei prietene. Miercuri, fiica lui Boureanu își va serba propriul majorat, după incidentul violent din clubul Loft din Capitală, scrie național.ro.

Totul a degenerat după un scandal verbal, pornit de trei fete, care consideraseră că Ioana nu le face loc la baie. Una dintre agresoare i-a tras o palmă, după care toate s-au năpustit asupra fetei cu pumnii și picioarele.

Conflictul a fost aplanat de bodyguarzii clubului, povestesc martorii. Ioana a mers apoi la farmacie, și-a pansat rănile și a revenit la petrecerea în club, crezând că scandalul a luat sfârșit. Ghinion: agresoarele au prins-o din nou și i-au dat cu un pahar de sticlă în cap.

Fiica fostului politician Cristian Boureanu, el însuși implicat în trecut într-un scandal cu un polițist, a ajuns la spital cu capul spart, unde a fost nevoie de 4 copci la rana de la cap. Cei de la clubul Loft au declarat că atacul femeilor asupra Ioanei a fost surprins de camerele video de supraveghere.

Tatăl fetei, Cristi Boureanu va urma calea legală: certificat medico-legal, plângere penală și apoi justiția „să își spună cuvântul”. Fostul politician este gata să ofere și o recompensă pentru ca agresoarele Ioanei să fie identificate.

În 2016, pe când Ioana avea 15 ani, Cristian Boureanu a fost acuzat că ar fi bătut-o în plină stradă.

„La capacitate, Ioana a fost prima fată pe lista de rezultate și în primii cinci din școală. Acum, rezultatele ei nu mai sunt cum trebuie, din punctul meu de vedere,” dezvăluia Boureanu lăsând să se înțeleagă că are o relație tensionată cu fiica lui. Acesta considera că adolescenta cere prea mult pentru vârsta ei, însă e nu este dispus să-i ofere: „Nu-i cumpăr haine de firmă. Dacă vrea haine de firmă trebuie să și le cumpere din banii ei sau după 18 ani”.

Fostul politician a îmbrăcat întregul episod scandalos care l-a readus în centru atenției într-un context care relevă un conflict pe care îl are cu mama copilei, fosta lui nevastă. „Toate lucrurile acestea (n.r. revolta Ioanei și rezultatele slabe pe care le are în ultima vreme la învățătură) se întâmplă de când Ioana s-a întors să locuiască alături de mama ei. Cât a stat la mine, totul a fost OK”, a declarat politicianul.

foto: youtube.com

 

Inchide