Fiica lui Hagi a fost admisă la prestigioasa școala americană de actorie NYFA

Fiica lui Hagi a fost admisă la prestigioasa școala americană de actorie NYFA
Publicat: 31/10/2014, 15:23
Actualizat: 21/03/2019, 10:49

Fiica celui mai cunoscut fotbalist român a povestit, într-un interviu pentru urban.ro, despre experiența audițiilor, dar și despre pasiunea sa pentru actorie.

„Am fost foarte fericită. Terminasem audiția în Londra, pentru NYFA, au venit la mine și au zis >. Am ieșit, m-am uitat la mama în ochi și m-a întrebat >. Am zis >, am ieșit și am început să dansez de fericire, am dansat. Nu știam că o să mă contacteze și o să-mi dea și o bursă, dar am fost fericită că au zis că mai vorbim. Și când am auzit anunțul cu bursa eram acasă și am început să dansez din nou”, a povestit Kira Hagi.

Întrebată de unde vine încrederea în sine, Kira a răspuns că i se datorează familiei ei: „Am încredere că o să pot să fac ce vreau, să devin actriță, regizor și orice în domeniul acesta cu ajutorul familiei, să mă susțină emotional pentru că e greu, e un domeniu vast, e un business imens la nivel internațional. Și vreau să intru în lumea asta. Ca să intri în lumea lor ai nevoie de suport emoțional și moral, cel mai mult”.

Tânăra a debutat deja pe marile ecrane, în cadrul festivalului Anonimul 2014, în pelicula „București, te iubesc!”.

Citește interviul integral pe urban.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase