Filmele „End of Watch” și pelicula horror „House at the end of the street”, la egalitate pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmele End of Watch și pelicula horror House at the end of the street, la egalitate pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 24/09/2012, 11:05
Actualizat: 01/02/2019, 23:09

Filmul polițist „Ultima razie/ End of Watch” și pelicula horror „House at the end of the street” împart prima poziție a box office-ului nord-american, în primul lor weekend de la lansare, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea Exhibitor Relations, informează AFP.

În filmul polițist „End of Watch”, Jake Gyllenhaal joacă rolul unui polițist amenințat cu moartea, iar în filmul de groază „House at the end of the street”, Elizabeth Sue joacă rolul unei mame care se mută cu fiica ei într-o casă bântuită. Ambele pelicule au obținut încasări de 13 milioane de dolari în primul lor weekend de proiecții.

Un alt film lansat la sfârșitul săptămânii trecute este drama „Trouble with the Curve”, în care Clint Eastwood joacă rolul unui impresar de baseball care începe să orbească. Acest film, care îi are în distribuție și pe Amy Adams și Justin Timberlake, a debutat pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 12,7 milioane de dolari.

Versiunea 3D a îndrăgitului film de animație „Finding Nemo 3D”, realizat de studiourile Disney, a pierdut două poziții și a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 9,4 milioane de dolari.

Filmul de acțiune „Resident Evil: Răsplata”, cu Milla Jovovich în rolul principal, fostul lider de săptămâna trecută, a coborât pe locul al patrulea. Acest lungmetraj, ce are titlul original „Resident Evil: Retribution”, este cel de-al cincilea film dintr-o franciză de succes inspirată la rândul ei dintr-un joc video celebru. Filmul, din distribuția căruia face parte și actrița Michelle Rodriguez, a obținut încasări de 6,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pelicula „Dredd 3D: Ultima judecată”, un remake al filmului SF din 1995 în care rolul judecătorului Dredd a fost jucat de Sylvester Stallone, și-a făcut debutul în box office-ul nord-american, intrând direct pe poziția a șasea, după ce a obținut încasări de 6,3 milioane de dolari.

Pe locul al șaptelea – o urcare de 12 poziții – se află drama „The Master”, în care regizorul Paul Thomas Anderson prezintă ascensiunea unui lider religios în America anilor 1950, interpretat de Philip Seymour Hoffman. Filmul a obținut încasări de 5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul horror „The Possession”, cu Kyra Sedgwick în distribuție, ce spune povestea unei familii care este atacată de o entitate supranaturală malefică, a pierdut cinci poziții și a coborât pe locul al optulea, cu încasări de 2,4 milioane de dolari.

Pe locul al nouălea a coborât pelicula cu gangsteri „În afara legii/ Lawless”, care prezintă aventurile unei familii de traficanți americani din vremea Prohibiției. Filmul îi are în distribuție pe Tom Hardy, Jessica Chastain, Gary Oldman, Shia LaBeouf și Mia Wasikowska și a obținut încasări de 2,32 milioane de dolari.

Filmul de animație „ParaNorman”, care amestecă multe aluzii la filme de groază celebre cu o doză bună de umor, încheie topul 10 al lungmetrajelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârșitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 2,29 milioane de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Kim Jong Un ar fi fost dispus să renunțe la armele nucleare: „Am o fiică...
Facerea de bine este... știți voi ce! O bucureșteancă i-a donat canapeaua unei femei. Ce...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui...
S-au luat la bătaie în ultimul hal, în Parlamentul României. VIDEO EXCLUSIV
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
EXCLUSIV. Florin Piersic, mesaj emoţionant de pe patul din spital: "Să ştiţi că nu vreau...
Breaking news despre Florin Piersic!
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Prima Dacia PREMIUM... păcat că nu va fi produsă niciodată
Nu-ţi mai face patul dimineaţa! Un medic te sfătuieşte să-l laşi dezordonat
Descoperire HALUCINANTĂ în testicule umane! Este de necrezut
INTERZIS PRIN LEGE pentru toată lumea. Legea adoptată astăzi, 21 MAI: Să fie sancţionaţi
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea....
Alin Oprea a ajuns într-un suflet acasă la soția lui. Medana, dărâmată de trecerea în...
BANCUL ZILEI. Două măicuțe în mașină. Deodată pe parbriz sare un VAMPIR mic
Analiza regelui Carol al II-lea după atacarea Franței de către Germania. „Turcia este singura noastră...
×