Filmul „Avengers: Endgame” a avut premiera de gală la Los Angeles. Ce declarații au făcut actorii – VIDEO

Publicat: 23/04/2019, 12:08

„Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului”, care va apărea în cinematografe pe 25 aprilie, este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2019. Este ultimul capitol din universul Marvel, saga de 22 de filme produsă de studioul omonim, care a devenit franciza cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Aceasta a generat, din 2007 până în prezent, profituri de 18,6 miliarde de dolari în întreaga lume.

Deși pelicula a beneficiat de o atenție sporită din partea presei și a publicului, detaliile despre acțiunea acesteia au fost ținute în secret. Actorii din distribuția „Avengers: Endgame” nu au urmărit versiunea finală a proiectului, deoarece producătorii nu au dorit ca informațiile despre film să fie dezvăluite înainte de lansare.

„Sunt încântat de faptul că voi vedea, în sfârșit, filmul”, a declarat Paul Rudd, interpretul lui Ant-Man. El a descris experiența de a promova pelicula ca fiind stranie, deoarece nu avea toate detaliile despre aceasta.

Printre actorii care au mai pășit pe covorul roșu de la Los Angeles Convention Center, luni seară, s-au numărat Robert Downey Jr. (Iron Man), Scarlett Johannson (Black Widow), Chris Evans (Captain America) și Brie Larson (Captain Marvel). Interpretul lui Thor, Chris Hemsworth, a venit însoțit de fratele său, actorul Liam Hemsworth, și de soția acestuia, cântăreața și actrița Miley Cyrus.

„Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului” reprezintă încheierea poveștii celor șase supereroi din echipa originală „Avengers/ Răzbunătorii”: Iron Man, Captain America, Black Widow, Hawkeye, Hulk și Thor. Aceștia plănuiesc să îl distrugă pe răufăcătorul Thanos, responsabil pentru moartea mai multor personaje din universul Marvel. Acțiunea filmului vine în continuarea peliculei „Avengers: Infinity War/ Răzbunătorii: Războiul Infinitului”, lansată în 2018.

După proiecția filmului, actorii din distribuție au apărut pe scenă, unde s-au îmbrățișat. Actorii Chris Evans și Chris Hemsworth, interpreții lui Captain America și Hulk, au recunoscut că au plâns în timpul proiecției peliculei. Mark Ruffalo, cunoscut pentru rolul lui Hulk, a afirmat că munca depusă pentru filmele studiourilor Marvel a fost „călătoria vieții” sale.

Specialiștii afirmă că „Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului” va înregistra profituri record în weekendul premierei. Cel mai recent film din seria „Răzbunătorii”, „Avengers: Infinity War/ Răzbunătorii: Războiul Infinitului”, deține în prezent recordul pentru încasările din weekendul premierei, cu 257,7 milioane de dolari în America de Nord, în perioada 27 – 29 aprilie 2018.

Deși studiourile Marvel au încheiat seria „Avengers/ Răzbunătorii”, vor continua să producă alte filme despre supereroii din universul benzilor desenate. O nouă peliculă despre Spider-Man, „Spider-Man: Far from Home”, va fi lansată pe 5 iulie. Continuarea lungmetrajului „Black Panther/ Pantera neagră”, apărut în 2018, se află și ea în lucru.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Pasca din copilărie, gust de neuitat. Care e ingredientul secret
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice