Filmul „Divergent” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmul Divergent a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 24/03/2014, 13:54
Actualizat: 01/02/2019, 16:38

Bazat pe bestsellerul omonim, semnat de Veronica Roth, filmul „Divergent” aduce pe marile ecrane lupta unei adolescente de a-și descoperi adevărata identitate, în ciuda legilor foarte stricte după care se ghidează lumea în care trăiește. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, societatea este împărțită în categorii clar delimitate în funcție de personalitatea dominantă a fiecărui individ. Deși pare o fată obișnuită, Tris Prior află că nu îi poate fi atribuită doar o singură calitate, drept urmare nu va putea aparține niciodată vreunui grup. Războiul începe atunci când Tris deconspiră faptul că se urmărește distrugerea tuturor „divergenților” și trebuie să înțeleagă de ce sunt periculoși înainte de a fi prea târziu.

Află mai multe știri din lumea filmului pe pagina de Facebook „I like to movie-movie”.

Cea mai recentă peliculă dedicată păpușilor Muppets, „Muppets Most Wanted”, debutează în clasament pe locul al doilea, cu încasări de 16,5 milioane de dolari. Printre actorii incluși în această continuare a producției din 2011, „Păpușile Muppets”, cu Amy Adams și Jason Sege, se află Ricky Gervais, Tina Fey, Ty Burrell și Ray Liotta. Alături de binecunoscutele păpuși, ei vor participa la o poveste ce „trimite întreaga bandă Muppets într-un turneu în jurul lumii, care îi aruncă la un moment dat în ițele unei afaceri necurate”.

Filmul de animație „Dl. Peabody și Sherman/ Mr. Peabody & Sherman”, de Rob Minkoff, pierde poziția de lider și ocupă locul al treilea, cu încasări de 11,7 milioane de dolari. Filmul urmărește aventurile câinelui Peabody (cu vocea lui Ty Burrell), cea mai deșteaptă creatură din lume. Când „stăpânul” său, băiețelul Sherman (vocea asigurată de Max Charles), alege să folosească fără permisiune mașina timpului, numită WABAC, în istorie încep să apară schimbări, iar lucrurile scapă de sub control, cu consecințe dezastruoase, dar și nemaipomenit de amuzante.

Filmul „300: Ascensiunea unui imperiu/ 300: Rise of an Empire”, care reia acțiunea din „300 – Eroii de la Termopile”, ocupă locul al patrulea, cu încasări de 8,6 milioane de dolari. După confruntarea de la Termopile, regele Xerxes continuă în forță consolidarea puterii imperiului persan, urmărind nemilos expansiunea teritoriului său și dezvoltarea unei armate invincibile. Cu o flotă impresionantă condusă de Artemesia, Xerxes va face tot ce îi stă în putință pentru a-l opri pe generalul Temistocle, care dorește să unifice teritoriile grecești. Regizat de Noam Murro și cu Eva Green și Rodrigo Santoro în rolurile principale, filmul este bazat pe romanul grafic inedit „Xerxes”, de Frank Miller, și reconstituie bătălia navală de la Salamina dintre perși și greci, din anul 480 î.e.n.

Pe locul al cincilea se situează filmul „God’s Not Dead”, nou intrat în clasament, cu încasări de 8,5 milioane de dolari. În regia lui Harold Cronk, filmul spune povestea lui Josh Wheaton, un student în anul întâi, care se înscrie la cursul de filosofie, unde predă temutul profesor Radisson. Tiranicul profesor le cere studenților să semneze o declarație în care să spună că „Dumnezeu a murit”, pentru a trece examenele. Josh refuză să semneze, dar, pentru a îndeplini cerințele academice, trebuie să absolve acest curs, iar profesorul îl provoacă la o dezbatere pentru a-și apăra convingerile. Dacă nu va câștiga, își va periclita credința, relațiile cu ceilalți, până și viitorul școlar.

Filmul de acțiune „Need for Speed: Începuturi”, în regia lui Scott Waugh, coboară de pe locul al treilea pe locul al șaselea, cu încasări de 7,7 milioane de dolari. Tobey (Aaron Paul), un pilot de curse ilegale, ajunge după gratii când prietenul său cel mai bun moare în timpul unei curse. Dându-și seama că a fost înșelat și că a căzut în capcana fostului său asociat, Tobey își ispășește pedeapsa gândindu-se continuu la răzbunare. După eliberare, se înscrie în cea mai periculoasă cursă ilegală, ce are loc pe întreg teritoriul Statelor Unite. De parcă pericolul întrecerilor fără reguli între bolizi nu ar fi de ajuns, fostul său asociat promite o imensă sumă de bani pentru scoaterea lui Tobey din joc. Alături de Aaron Paul, în film mai apar actorii Dominic Cooper, Imogen Poots și Dakota Johnson.

Pelicula „Hotel Grand Budapest/ The Grand Budapest Hotel”, de Wes Anderson, ocupă locul al șaptelea, cu încasări de 6,7 milioane de dolari. „Hotel Grand Budapest” descrie aventurile lui Gustave H (Ralph Fiennes), un legendar administrator la un mare hotel european din perioada interbelică, și ale lui Zero Moustafa, un angajat care devine cel mai bun prieten al său. Filmul prezintă un furt de proporții și recuperarea unei picturi renascentiste, dar și lupta pentru o avere de familie, pe fundalul schimbărilor dramatice ce au afectat Europa, în pragul celui de-Al Doilea Război Mondial. Alături de Ralph Fiennes, în film joacă actorii F. Murray Abraham, Mathieu Amalric, Adrien Brody și Tilda Swinton.

Locul al optulea în clasament este ocupat de thrillerul „Non Stop”, cu Liam Neeson în rolul principal, care a obținut încasări de 6,3 milioane de dolari. În timpul unui zbor transatlantic New York – Londra, ofițerul de zbor Bill Marks (Liam Neeson) primește mai multe mesaje criptate prin care este instruit să convingă linia aeriană să transfere 150 de milioane de dolari într-un cont secret. În caz contrar, câte un pasager din avion va fi omorât la fiecare 20 de minute. Cu un spațiu de desfășurare limitat, un inamic necunoscut și multe dovezi care îl incriminează, Marks trebuie să salveze atât pasagerii din avion, cât și propria reputație.

Filmul de animație „Marea aventură Lego/ The Lego Movie”, primul lungmetraj 3D cu și despre Lego, se situează pe locul al nouălea, cu încasări de 4,1 milioane de dolari. În orașul unde totul este fantastic, plin de entuziasm și zâmbete, Emmet, un tip obișnuit să urmeze cu strictețe regulile, pare cel mai fericit locuitor. Fără să se remarce prin calități excepționale, Emmet ajunge în centrul atenției după ce primește din greșeală titlurile de „persoană extraordinară” și „salvatorul planetei”. Astfel, pornește într-o călătorie plină de aventuri pentru a opri distrugerea omenirii, pusă la cale de nemilosul Lord Business. Deși este complet nepregătit pentru misiune, mai mulți supereroi îndrăgiți îi vor sări în ajutor.

Locul al zecelea în box office este ocupat de comedia „The Single Moms Club”, în regia lui Tyler Perry, cu încasări de 3,1 milioane de dolari. Filmul urmărește povestea a cinci mame singure, care formează un grup de sprijin pentru a se susține reciproc în viața de zi cu zi. În rolurile principale apar Wendi McLendon-Covey, Tyler Perry, Nia Long, Cocoa Brown și Amy Smart.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea...
Șoc în România! O mireasă s-a îndrăgostit de artistul care i-a cântat la nuntă și...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Bizara poveste a lui Kaitlin. Logodnicul ei a făcut infarct în ziua nunții, iar apoi...
Locul din România care se află pe un munte de aur! Legenda, izvorâtă din vremea...
Care este cea mai sănătoasă carne din lume, potrivit experților în nutriție. Surpriza de pe...
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e...
O cunoscută influenceriță și-a pus sora geamănă să o înlocuiască la serviciu pentru a putea...
Care este starea de sănătate a premierului Slovaciei după ce a suferit o nouă intervenție...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Rusia a câştigat mai mult teritoriu în 2024 decât a pierdut în timpul contraofensivei ucrainene....
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
Halep a primit noul verdict. Începe iar calvarul: Decizia TAS a fost...
Cât câștigă Denise Rifai. Vedeta, incomodată de Dani Oțil și Răzvan Simion
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Oamenii de știință au descoperit, în premieră, o moleculă care absoarbe gazele cu efect de...
×