Filmul „Transformers: Exterminarea” debutează pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmul Transformers: Exterminarea debutează pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 30/06/2014, 18:03
Actualizat: 26/03/2019, 02:30

După evenimentele din „Transformers 3”, rasa umană încearcă să se refacă, iar Autoboții și Decepticonii au dispărut cu toții de pe fața Pământului. Însă un grup influent de oameni de afaceri și cercetători, convinși că este cazul ca oamenii să învețe ceva din incursiunile Transformerilor pe Terra, forțează limitele tehnologiei dincolo de ceea ce poate fi controlat, în vreme ce Pământul devine centrul de interes al unei amenințări străvechi a Transformerilor. „Transformers: Exterminarea” este parțial filmat în China, în regim de coproducție între Paramount Pictures și compania chineză de stat China Movie Channel. Pe lângă distribuția hollywoodiană – Nicola Peltz, Jack Reynor, Sophia Myles, Stanley Tucci și Kelsey Grammer -, în film au jucat și actori din China, printre care Li Bingbing.

Comedia de acțiune „O altă adresă de pomină/ 22 Jump Street”, de Michael Bacall, Phil Lord și Christopher Miller, se menține pe locul al doilea, cu încasări de 15,4 milioane de dolari. În această continuare a filmului „21 Jump Street – O adresă de pomină” (2012), polițiștii Schmidt (Jonah Hill) și Jenko (Channing Tatum) înfruntă de această dată provocările colegiului pentru a descoperi cine se află în spatele traficului de droguri printre studenți. Eroii vor avea de înfruntat aventuri încă și mai mari în acerba luptă pentru popularitate din frățiile studențești, vânând în același timp indicii pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit. Dave Franco revine în distribuția filmului, iar pe afișul peliculei figurează și actorul Brad Pitt, într-o apariție specială.

Filmul de animație „Cum să îți dresezi dragonul 2/ How to Train Your Dragon 2”, de Dean DeBlois, se situează pe locul al treilea în clasament, cu încasări de 13,1 milioane de dolari. Au trecut cinci ani de când vikingii și dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiț (cu vocea lui Jay Baruchel) și Știrbul (cu vocea lui Jonah Hill) cutreieră cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peșteră plină de dragoni sălbatici conduși de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiț și Știrbul trebuie iarăși să lupte pentru ceea ce cred, dându-și seama că numai împreună au puterea de a schimba odată pentru totdeauna viitorul oamenilor și al dragonilor deopotrivă. Printre actorii care asigură vocea personajelor din acest film se numără Gerard Butler (Stoick cel Mare), Kristen Wiig (Ruffnut), Cate Blanchett (Valka) și Djimon Hounsou (Drago Bludvist).

Comedia „Nebunie în Las Vegas/ Think Like a Man Too”, de Tim Story, pierde poziția de lider și ajunge pe locul al patrulea, cu încasări de 10,4 milioane de dolari. Continuare a comediei de mare succes „Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat” (2012), filmul „Nebunie în Las Vegas” spune povestea lui Zeke, Dominic și Cedric, care sunt gata pentru o distracție de pomină în Las Vegas. Cei trei prieteni sunt invitați la o petrecere a burlacilor, dar în calea distracției se vor afla chiar iubitele acestora, Candace, Kristen și Lauren, hotărâte să le arate că petrecerea burlăcițelor poate fi de două ori mai strașnică.

Pe locul al cincilea se situează filmul „Maleficent”, cu încasări de 8,2 milioane de dolari. Pelicula, regizată de Peter Stromberg, reprezintă o ecranizare live-action a celebrului basm „Frumoasa din pădurea adormită”, prezentat din punctul de vedere al personajului negativ. Frumoasa și tânăra Maleficent (Angelina Jolie) trăiește o viață idilică în regatul ei acoperit de păduri, visând să devină o puternică zână bună. Dar într-o bună zi, armata unui rege invadator îi atacă semenii și o trădare de temut face inima zânei să se transforme în piatră. Câțiva ani mai târziu, mânată de setea de răzbunare, Maleficent va arunca un crunt blestem asupra Aurorei (Elle Fanning), fiica succesorului la tron al regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură ce Aurora crește, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deține cheia unui viitor pașnic al întregului ținut.

Cea mai recentă producție regizată de Clint Eastwood, musicalul „Jersey Boys”, ocupă locul al șaselea în clasament, cu încasări de 7,6 milioane de dolari. Filmul spune povestea a patru tineri certați cu legea din New Jersey, care vor forma împreună legendarul grup rock din anii ’60 The Four Seasons. În rolurile principale joacă Vincent Piazza, John Lloyd Young, Erich Bergen, alături de Christopher Walken și Michael Lomenda.

Filmul SF „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D”, de Doug Liman și cu Tom Cruise în rolul principal, pierde o poziție și se situează pe locul al șaptelea, cu încasări de 5,2 milioane de dolari. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, Pământul este atacat de Mimics, o distrugătoare rasă extraterestră. Cu orașe distruse și milioane de victime umane, armatele din toate țările își unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Locotenent-colonelul Bill Cage (Tom Cruise) nu a participat niciodată la lupte pe front, dar este trimis direct în bătaia armelor. Deși este ucis în doar câteva minute, Bill Cage se trezește în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleași experiențe care s-au încheiat cu moartea sa. Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat și, împreună cu ofițerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereștrilor.

Locul al optulea în clasament este ocupat de drama romantică „Sub aceeași stea/ The Fault in Our Stars”, de Josh Boone, cu încasări de 4,8 milioane de dolari. Deși un medicament miraculos i-a prelungit viața, Hazel Grace Lancaster (Shaileen Woodley), în vârstă de 16 ani, are impresia că, de când se știe, a fost bolnavă „în fază terminală”. Însă, atunci când fermecătorul Augustus Waters (Ansel Elgort), suferind și el de aceeași boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de sprijin unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Spirite înrudite, împărțind același farmec și același simț al umorului, Hazel și Gus încep o cursă contra cronometru în care învață ce înseamnă să iubești. Din distribuția filmului mai fac parte Willem Defoe și Laura Dern.

Locul al nouălea în box office-ul nord-american este ocupat de filmul „X-Men: Days of Future Past/ X-Men: Viitorul este trecut”, de Bryan Singer, cu încasări de 3,3 milioane de dolari. Cea mai experimentată echipă X-Men duce o bătălie pentru supraviețuirea speciei lor în două perioade de timp diferite. Eroii din trilogia originală „X-Men” se alătură eforturilor depuse de versiunile lor mai tinere din trecutul explorat de „X-Men: Cei dintâi/ X-Men: First Class” (2011) pentru a schimba un eveniment istoric ce ar putea pecetlui soarta tuturor purtătorilor genei X. Din distribuție fac parte Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult și Hugh Jackman.

Filmul „Chef”, de Jon Favreau, ocupă locul al zecelea, cu încasări de 1,6 milioane de dolari. Filmul spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Jon Favreau), care își pierde postul de maestru bucătar la un restaurant cunoscut. Întâmplarea este un dezastru pentru Cal, dar, alături de fosta soție (Sofia Vergara), un bun prieten (John Leguizamo) și fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant „mobil”, deschis în remorca unei camionete.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Ziua în care România şi-a făcut cei mai puternici aliaţi